2777
2789

منم داشتم عزیزم نکران نباش قرص یا شباف اکه داده مصرف کن تو سونو بعدی دیده میشه جذب میشه خودش فقط این زنک خطزه پیاده روی نکن سنگینی برندار استراحت نسبی داشته باش من ایم اشتباهو کردم الان اوضام خیلی خرابه پیاده روی و سنگینی و کار خونه 😥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم با داره هماتوم داره .جفتش هم دکتر گفته پایینه الان ۱۸هفته شه.خونریزی ولکه داره.اما بچه خدا شکر سالمه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مدام شیاف میزاره بنده خدا خیلی اذیته

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴