2777
2789
عنوان

بعد تموم شدن رابطمون این حرفارو گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 69 پست
بیلمه چوخ اغیر گلدی بیز بیسری اتوبوسونان گلیردیخ شهریمیزه ایری یر ده درس اوخیر دیخ توتدی اوپدی دودام ...

اوغلان لار اوجور دیلار دا..بیردن جو توتی صفه لری😂

سنده آرام توضیح ور دنن پیس دی بیری گورسه پیس فکر اللر 

اوغلان لار اوجور دیلار دا..بیردن جو توتی صفه لری😂سنده آرام توضیح ور دنن پیس دی بیری گورسه پیس فکر ا ...

ددیم درک المدی بیز د کوتاردیخ بویون د بو چرتو پرت لری یاز د یازدم خداحافظ ددی خاک توسرم ک اینجوری شناختی سورا گتی هیساد دمدی نظریوه نینیم؟ 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بلد باشم حتما

یه مدت یه پسره داخل کلاس عمومی بهم توجه میکرد بلاخره یه موقعیت پیش اوومد حرف زدیم آیدی دادیم فکر میکردم کراش داره و فلان ولی وقتی پیام داد گفت بیا رفیق باشیم و وابستگی نباشه منم گفتم اوکی با اینکه ازش سرد شده بودم تقریبا 

بعد اون یروز قرار گذاشتیم همو ببینیم ولی این دفعه برعکس دیدار قبلی خیلی گرفته و کم حرف بودم بخاطر پریودی... کتشو بهم داد بخاطر سرما خوراکی خرید به تعداد زیاد هم ناخواسته لمس صورت گرفت موقع رد شدن از خیابون هم طرفی که ماشین میومد وامیستاد کلا خیلی سعی داشت حمایتگر نشون بده نمیدونم هدفش چیه حسم میگه یسری فانتزی داره که میخواد با من ارضاش کنه 

چون سن هردومون کمه ترم اول دانشگاهیم 

و یسری افکار مردسالاری زنستیزی داره 

ممکنه برام خطرناک باشه؟ اصلا فازش چیه 

دائم  تو چت بهم میگه رفیق 

یه مدت یه پسره داخل کلاس عمومی بهم توجه میکرد بلاخره یه موقعیت پیش اوومد حرف زدیم آیدی دادیم فکر میک ...

بله عزیزم برات خطرناکه. اولا بخاطر سنت. هنوز پختگی لازم رو کسب نکردی. به کسایی که میگن قصدشون جدیه هم نمیشه اعتماد کرد. ایشون حد و مرزش رو با شما مشخص کردن واضح گفتن شمارو برای طولانی مدت نمی‌خوان و صرفا می‌خوان یه مدتی باهاشون وقت بگذرونن. درباره توجه و خوراکی خریدن بعضی وقتا افراد گول زننده و بازیگر بلدن چیکار کنن اینکه اونا چیکار می‌کنن مهم نیس مهم حسیه که قبلش منتقل کردن. اگر قصد وقت گذرانی داری بدون وابستگی زیاد مورد خوبیه اگر قرارع شکست بخوری و قلبت بشکنه مورد مناسبی نیست 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله عزیزم برات خطرناکه. اولا بخاطر سنت. هنوز پختگی لازم رو کسب نکردی. به کسایی که میگن قصدشون جدیه ه ...

خطرناک از نظر محیط دانشگاه و کلا انگشت نما شدن بود بهش عکس یا چیزی ندادم یا حرف خاصی داخل چت سعی کردم دوستانه باشه

درباره بقیه درست میگین متوجه شدم ❤️❤️

ددیم درک المدی بیز د کوتاردیخ بویون د بو چرتو پرت لری یاز د یازدم خداحافظ ددی خاک توسرم ک اینجوری شن ...

هساد پیام زاد یوللاما اگر یولاسون اوزونن چیخار 

طرفت میاد ..هر موقع اومد دای قاپما😅 صمیمی هم نشو زود. عادی برخورد کن قاباخدان گلمیشدیخ اله بیااااازا چوخ یوخ

خطرناک از نظر محیط دانشگاه و کلا انگشت نما شدن بود بهش عکس یا چیزی ندادم یا حرف خاصی داخل چت سعی کرد ...

آره اگر ترم پایینی سعی نکن با کسی که هر روز چشم تو چشمش میشی بری تو رابطه مخصوصا این آدم بنظرم قابل اعتماد نیس. خطرناک از لحاظ شکستن قلبت گفتم اونم مهمه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
آره اگر ترم پایینی سعی نکن با کسی که هر روز چشم تو چشمش میشی بری تو رابطه مخصوصا این آدم بنظرم قابل ...

هم رشته نیستیم یعنی کلا چشم تو چشم نمیشیم دانشکده امون از هم دوره

منم همچین حسی دارم تقریبا

نه خوشبختانه وابستگی اونجوری وجود نداره ولی میترسم اگه من عقب بکشم اون ناراحت شه ولی با خودم میگم برای پسرا این موضوعات زیاد مهم نیست براحتی فراموش میکنن ولی این یکم حساس و مغروره میترسم بعد اتمام رابطه مشکلی ایجاد کنه برام یا بخواد تلافی اینهمه انرژی که برام گذاشته رو دربیاره

هم رشته نیستیم یعنی کلا چشم تو چشم نمیشیم دانشکده امون از هم دورهمنم همچین حسی دارم تقریبانه خوشبختا ...

خیلی راحت می‌ره سراغ نفر بعدی نگران نباش . بهش بگو من روابط موقت رو نمی‌پسندم