2777
2789
عنوان

بعد تموم شدن رابطمون این حرفارو گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 69 پست
قبلش از لحاظ روحی تحت فشار نبودی؟ یا اینکه تحت تاثیر حرفای کسی قرار بگیری بعد اعصابت بهم بریزه؟

نه اصلا یکم مریضم فقط سرماخوردم 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
خیلی بیخود از نظر من و طبق چت هایی که دیدم!لختش کنیفیلمش درآد!عزیزم این حرف ها چیه زدی!اون تورو واسه ...

دیگه تموم شد چیکار کنم برم دنبالش؟ 

نرم؟ 

گیج شدم 

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو ولی احتمال ۸۰ درصد خودش بیادنیومدم شما نرو سمتش

بیاد چطور برخورد کنم؟ کوچیک تر از این نشم؟ 

صبح یه پروژه عملی دارم با ایشون به صورت گروهی 

قراره ببینمش 

میخوام نرم

یه چیزی بگم راهنماییم میکنید؟

اگر بلد باشم حتما

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیاد چطور برخورد کنم؟ کوچیک تر از این نشم؟ صبح یه پروژه عملی دارم با ایشون به صورت گروهی قراره ببینم ...

بیشتر گند نزن حتما برو

اونجا هم مثل همیشه رفتار کن مثل قبل از وارد رابطه شدنتون بزار گیج بشه انوقت میاد دوباره سمتت

اومد بگو من چون تجربه اولم بود خیلی تحت فشار بودم واقعا حرفام از ته دلم نبود

ولی خب خواسته من اینکه به خط قرمزای من احترام بزاری 

با کسایی که تاپیک 

بیشتر گند نزن حتما برواونجا هم مثل همیشه رفتار کن مثل قبل از وارد رابطه شدنتون بزار گیج بشه انوقت می ...

به نظرت دوسم داره؟ 

سه ماه محلش ندادم بعد سه ماه این اتفاقا افتاد

به نظرت دوسم داره؟ سه ماه محلش ندادم بعد سه ماه این اتفاقا افتاد

هنوز برای اینکه بفهمی دوست داره زوده ۶ماه اول ماه عسل رابطه اس بعد اون ببین چند چنده!

ولی خب ازت خوشش میاد

با کسایی که تاپیک 

هنوز برای اینکه بفهمی دوست داره زوده ۶ماه اول ماه عسل رابطه اس بعد اون ببین چند چنده!ولی خب ازت خوشش ...

مرسی ازتـ💗

اسی سر چی اینجوری کردی باهاش؟نیه قشح توضیح ورمیسن

ددی کی فلان عمومی یر ده راحت الیه بیلم بوس الیم ددیم پوخ ییرسن 

سوز دی دا !!! نولار چتین توتما..من دوس پسریمنن ماشینشم دودی نبود هر موقع نزدیک خونمون میشدیم توتیدی ...

بیلمه چوخ اغیر گلدی بیز بیسری اتوبوسونان گلیردیخ شهریمیزه ایری یر ده درس اوخیر دیخ توتدی اوپدی دودامنان حیصلندیم ددی گوردولر ددی گورسون دا بیراز دا اونون بحثی واریدی