خواهرم چند ساله بخاطر خیانت از شوهرش جدا زندگی میکنه و شوهرش طلاقش نداده تا مهریشو ببخشه اما خواهرم چون بچش کوچیک بوده ترجیح داده مهریشو قسطی بگیره و طلاق نگیره الان بعد 4 سال که گذشته یه اقایی از فامیل که یک سال بیشتره همسرش فوت شده و دو تا پسر بزرگ داره تو فضای مجازی سر حرف و با خواهرم باز کرده و بهش پیشنهاد ازدواج داده خواهرمم گفته طلاق نگرفته و اگر قصد ایشون جدیه باید محکم بیان جلو و خواهرمم مهریه رو ببخشه و از شوهرش جدا بشه اون آقام خواسته که محترمانه و در مورد مسایل کلی با هم صحبت کنن ببینن چقدر تفاهم دارن و یکم که صحبت کردن خواهرم دیده تقریبا در مورد دیدگاهشون تو زندگی زیاد تفاهم ندارن و اینکه شهر این آقا با ما حدود 2 ساعت فاصله داره و خواهرم نمیدونه تو این شرایط بچشو چی کنه چون اگه بچشو ببره با خودش چون بچش به پدرش وابستس خیلی اذیت میشه در نهایت اون آقام گفته درسته ما تفاهم نداریم اما بیا با هم صحبت کنیم و به هم کمک کنیم و خواهرم خیلی ناراحت شده و دیگه جواب این آقا رو نداده ولی این آقا باز پیام میده و میگه اشتباه متوجه شدی و این حرفا از طرفی خواهرم خیلی تنهاست و نگران آیندشیم و شغلی هم نتونسته پیدا کنه با اینکه فوق لیسانسه به هر دری زده شغل مناسب پیدا نکرده و این آقا علاوه بر اینکه فامیلن و سالها میشناسیمشون از نظر تحصیلات شغل چهره و وضع مالی خیلی بالا هستن و کیس خوبی هستن حالا موندیم چی کنه خواهرم به نظرتون همین طور جوابشو نده یا اگه بده چی بگه؟ چون از یه طرف کیس خوبین از طرفی این اختلاف راه و دیدگاه و اختلاف سن حدود 13 سال باعث شده مردد بشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره