2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج به خواهرم به نظرتون برخوردمون چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 59 پست
تفاهم نداره مثلا تو این موارد که اون آقا میگه من کارامو کردم الان وضعم خوبه فقط بعد ازدواج میخوام بر ...

ببخشید الان خواهرت سالی جقدر مهریه میگیره

ب خواهرت بگو بخاطر پول خودشو بیچاره مرده نکنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا احساس میکنم فقط واسه رابطه میخواد باشه با خواهرت چون میگه این مطلقه هست راحتتره 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

نمیدونم چرا احساس میکنم فقط واسه رابطه میخواد باشه با خواهرت چون میگه این مطلقه هست راحتتره

خواهرم چون فامیل بود بهش اعتماد کرد پسر خاله بابامه اون اقا یعنی به فامیلم رحم نمیکنن چه ادمایی هستن

خواهرم چون فامیل بود بهش اعتماد کرد پسر خاله بابامه اون اقا یعنی به فامیلم رحم نمیکنن چه ادمایی هستن

ای خواهر کجای کاری من دیدم طرف به زن داییش هم پیشنهاد داده

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ب خاطر پول و موقعیتش سن و تفاوت دیدگاه و...نادیده بگیره؟؟اونم وقتی تحربه زندکی مشترکو داشته و میدونه دیدگاه و...مهمه ؟؟

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

خب وقتی اختلاف دارن،کیس خوب بحساب نمیاد.کیس خوب واسه کسیه که تفاهم تفاهم داشته باشن

بعدم وقتی طلاق نگرفته نباید واسه ازدواج با یکی دیگه قرار مدار بزاره این دیگه خیلی اشتباهه.هنوز زن متاهل محسوب میشه.