بله من متوجه هستم گویا شما متوجه نیستی😂
قبول کن با منطق حرف نمیزنی داری یه طرفه میری ولی من دارم بی طرف میگم خداوکیلی.
الان بنظر شما مرد ها میتونن خیانت زنشونو ثابت کنن؟بعد مرد ها هم گیرم ثابت کنن میخان چکار کنن نمیزنن که زنو بکشن تهش یه کتک بزنن که اونم زن مرد نداره خیلی از زنا هم که میبیننن شوهرشون خیانت کرده حمله میکنن بهش چنگ میندازن.
بعدشم کی گفته مهریه نقش دکوری داره و هیچ دادگاهی نمیده؟اگه اینطوره پس چرا شما دخترا تو محضر اینقدر زور میزنید زیادش کنید؟
هیچگونه دوندگی هم نداره من رفیقم ازدواج سنتی کرد و بعد ازدواج فهمید اونو زنش رفتار و آدابشون به هم نمیخوره و تصمیم به طلاق گرفتن اما چون زنش از روش در اومده بود مهرشو گذاشت اجرا و دوستم ماشینشو با سه دنگ خونشو جا مهر داد رفت.
اگر هم مردی نخواد مهر رو بده دولت اموالشو مصادره میکنه اگرم مردی اموال نداشته باشه انوقت هست که دولت براش مهریه رو به عنوان حقوق در میاره و اگرم توان پرداخت حقوق هم نداشته باشه زندان میوفته.
اگر عامل تمام طلاق ها از طرف مرد بود بله مهریه واقعا حق خانم ها بود و باید به عنوان یک صلاح برای تامین آینده و حقشون استفاده میکردن اما عامل تمام طلاق ها همیشه مرد ها نیست خیلی از زن ها هم هستن که خیانت میکنن خیلیا رفتارشون نمیسازه خیلی مردا به زنا شکاکن و بلعکس خیلی زن ها به مردا و این مسئله میتونه باعث جدایشون شه اما اینجاست که زن مهرو میزاره اجرا.
مثلا طرف میفهمه زنش بهش خیانت و میخاد طلاقش بده خودتم میدونی قاضی با چهارتا صدا و پیام حکم نمیده و خیانت ثابت نمیشه بعد که میخاد زنشو طلاق بده زنشم خیانتشو انکار میکنه و میگه شکاک هستو فلان و مهرشم میزاره اجرا و طلاق.
خب آیا این حق همچین مردی هست؟
من اگرم تو کامنت اولم توجه کرده باشین نگفتم زن نباید هیچ حقی داشته باشه،
داشته باشه اما نه در حدی که اگر کارشون به جدایی کشید مرد تمام زحمت چندین سالشو دو دستی تقدیم کنه به زنش.بعدم زنش چند وقت بعد میره با یکی دیگه ازدواج میکنه و با اموال شوهر بدبخت سابقش پز به شوهر جدیدش میده.
خیلی وقتا هست طرف زنش میره با یکی دیگه و از شوهر سابقش میخاد طلاق بگیره،خب شوهرش برای این بی عدالتی چه دفاعی داره کنه؟زن حالا خوبه تو هر شرایطی مهرشو میکنه سپر خودش اما مرد چی!
در کل من بازم سر حرفم هستم زن مهریه حقش هست اما تا حدی مثلا300میلیون.
نه در حدی که مرد زحمت چندین سالشو و کمک های خانوادشو بده جا مهریه از نظر من این درست نیست