2777
2789
آخی نکه دادگاه واقعا هزار تا سکه ازتون میکشه بیرون بعد جالب تر اینکه یجوری وانمود میکنید انگار سر عق ...

شما میدونی5سکه قیمتش الان چنده؟هر سکه ای الان54میلیونه 5تاش میشه270میلیون.

واقعا270میلیون کمه؟

بعدشم کلی طلا هست که واسه زن خریداری میشه.

و وقتی زن و مرد همو دوست داشته باشند لزومی نداره که مهریه بالا باشه!

اگر میخای بگی دلیل بالا بودن مهریه اینه که اگه مرد خیانت کرد زن بتونه حقشو بگیره،،،پس اگر زن خیانت کرد مرد چطور حقشو بگیره؟!

همین بالا بودن مهریه شده شغلی برای خیلی از زن ها که طرف میره ازدواج میکنع بعدش مهرشو میزاره اجرا طلاق میگیره

حتی این کار اینقد مد بود ی زمانی که سینما هم با نقش سحر قریشی یه فیلم با همچین سناریویی ساخته بود.

بنظرم اگر دو نفر واقعا عاشق هم باشن و همو دوست داشته باشند5سکه هم کافیه و اون زن میتونه به جای اینکه تلاش کنه برای مهریه بیشتر میتونع حق طلاق یک طرفه رو اخذ کنه

شما میدونی5سکه قیمتش الان چنده؟هر سکه ای الان54میلیونه 5تاش میشه270میلیون.واقعا270میلیون کمه؟بعدشم ک ...

جناب اصن متوجه عرایض بنده هستی؟ تو همین سایت رندوم اصن با یه اکانت زنونه(ک نگی چون مرد هستم همچین میگن) ازشون بپرس چقد مهریه گرفتن؟ مگه خیانت مرد رو میتونیم ما ثابت کنیم ؟ فوقش ثابت کنیم هم آب از آب تکون نمیخوره

مهریه صرفا نقش دکوری روداره چون هیییچ دادگاهی مهریه زن رو نمیده. انقد باید بدوی تا نهایتا سالی نیم سکه یک سکه بهت بدن. بعدم من مردی رو نمیشناسم حاضر باشه حق طلاق و حضانت و غیره رو ب همسرش بده در عوض مهریه شماها هم خدارو میخواین هم خرما نه حقوق ضمن عقد ب زن میدین نه با مهریه اوکی هستین.

مهریه برای تاق زدن با اون موارد بالاس. اونی ک کاسبیش از این راهه حسابش جدا ولی چرا همه زنان باید ب پای این قوانین متحجرانه و مزخرف بسوزن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂فکرکنم این آقا بااین شرایطی که برای ازدواج میزارن ۵ سکه و این حرفا فکر کنم تا ۵۰ سالگی پسر ت ...

واقعیت رو بخوای از من بشنوی من حالم از مهریه بهم میخوره

مهریه یه سنت قدیمیه که در عوض تمام حقوق انسانی زن ازش سلب شده ازرش جونش عقلش حرفش نصف مرد شده

اما ب این علت میگم مهریه در این موقعیت زمانی لازمه چون قوانین کشور ب همون سبک عصر حجری مونده. مهریه برای پس گرفتن حق طلاقه. برای حضانت بچه ایه ک قطره قطره خونش رو من ساختم و هیچ حقی بهش ندارم. برای اینه ک سالها تو زندگی دوشادوش شوهر زحمت میکشم دورازجونش بعد فوت ننه باباش تو زندگیم سهیم میشن.

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
جناب اصن متوجه عرایض بنده هستی؟ تو همین سایت رندوم اصن با یه اکانت زنونه(ک نگی چون مرد هستم همچین می ...

بله من متوجه هستم گویا شما متوجه نیستی😂

قبول کن با منطق حرف نمیزنی داری یه طرفه میری ولی من دارم بی طرف میگم خداوکیلی.

الان بنظر شما مرد ها میتونن خیانت زنشونو ثابت کنن؟بعد مرد ها هم گیرم ثابت کنن میخان چکار کنن نمیزنن که زنو بکشن تهش یه کتک بزنن که اونم زن مرد نداره خیلی از زنا هم که میبیننن شوهرشون خیانت کرده حمله میکنن بهش چنگ میندازن.

بعدشم کی گفته مهریه نقش دکوری داره و هیچ دادگاهی نمیده؟اگه اینطوره پس چرا شما دخترا تو محضر اینقدر زور میزنید زیادش کنید؟

هیچگونه دوندگی هم نداره من رفیقم ازدواج سنتی کرد و بعد ازدواج فهمید اونو زنش رفتار و آدابشون به هم نمیخوره و تصمیم به طلاق گرفتن اما چون زنش از روش در اومده بود مهرشو گذاشت اجرا و دوستم ماشینشو با سه دنگ خونشو جا مهر داد رفت.

اگر هم مردی نخواد مهر رو بده دولت اموالشو مصادره میکنه اگرم مردی اموال نداشته باشه انوقت هست که دولت براش مهریه رو به عنوان حقوق در میاره و اگرم توان پرداخت حقوق هم نداشته باشه زندان میوفته.

اگر عامل تمام طلاق ها از طرف مرد بود بله مهریه واقعا حق خانم ها بود و باید به عنوان یک صلاح برای تامین آینده و حقشون استفاده میکردن اما عامل تمام طلاق ها همیشه مرد ها نیست خیلی از زن ها هم هستن که خیانت میکنن خیلیا رفتارشون نمیسازه خیلی مردا به زنا شکاکن و بلعکس خیلی زن ها به مردا و این مسئله میتونه باعث جدایشون شه اما اینجاست که زن مهرو میزاره اجرا.

مثلا طرف میفهمه زنش بهش خیانت و میخاد طلاقش بده خودتم میدونی قاضی با چهارتا صدا و پیام حکم نمیده و خیانت ثابت نمیشه بعد که میخاد زنشو طلاق بده زنشم خیانتشو انکار میکنه و میگه شکاک هستو فلان و مهرشم میزاره اجرا و طلاق.

خب آیا این حق همچین مردی هست؟

من اگرم تو کامنت اولم توجه کرده باشین نگفتم زن نباید هیچ حقی داشته باشه،

داشته باشه اما نه در حدی که اگر کارشون به جدایی کشید مرد تمام زحمت چندین سالشو دو دستی تقدیم کنه به زنش.بعدم زنش چند وقت بعد میره با یکی دیگه ازدواج میکنه و با اموال شوهر بدبخت سابقش پز به شوهر جدیدش میده.

خیلی وقتا هست طرف زنش میره با یکی دیگه و از شوهر سابقش میخاد طلاق بگیره،خب شوهرش برای این بی عدالتی چه دفاعی داره کنه؟زن حالا خوبه تو هر شرایطی مهرشو میکنه سپر خودش اما مرد چی!

در کل من بازم سر حرفم هستم زن مهریه حقش هست اما تا حدی مثلا300میلیون.

نه در حدی که مرد زحمت چندین سالشو و کمک های خانوادشو بده جا مهریه از نظر من این درست نیست

بله من متوجه هستم گویا شما متوجه نیستی😂قبول کن با منطق حرف نمیزنی داری یه طرفه میری ولی من دارم بی ...

چرا اتفاقا من تو این مورد روشن هستم شما واضحه داری تلاشتو میکنی ب هر قیمتی از همجنساتون دفاع کنید. حتی ب غلط😅همین سطر دومتون نشون میده چقد سطحی فکر میکنید و کتک زدن رو توسط مرد یه امر عادی جلوه میدین. میگین زن هم چنگ میندازه😂😂🤦🏻‍♀️چه مقایسه طنزآمیزی مرسی

اول اینکه دیگه زندان برای مهریه نداریم ما. درصورت عدم استعانت مالی مرد بیشتر از ۱۱۰ سکه معنایی نداره. واسه اون ۱۱۰ تا هم مرد میتونه اموالشو بزنه بنام خانوادش، بعد اعسار بزنه. یه پول سیاه کف دست زن نمیذارن. بعدم خیلی راحت عدم تمکین میزنه میره زن بعدیو میگیره طلاقم نمیده. شما غصه همجناستونو نخورید قانون حسابی میانبر براتون زده.

شما مثل اینکه مقاومت خاصی دربرابر نفهمیدن مقصود من دارین درسته؟؟؟؟ من میگم مهریه برای بازپس‌گیری حقوق انسانی از دست رفته‌ی یک زنه. مردا حاضر نیستن حق طلاق و حضانت و کار و تحصیل و غیره رو به زن بدن. تو حرفاتون همش مال مرد مال مرد کردین مثل روز روشنه با تنصیف اموال مخالفید خب شمایی ک زحمت ۱۰ سال ۱۵ سال زندگی زن رو ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون میدونید دیگه حرفی باهاتون ندارم 

مهریه ازاین جهت یه سنت باطل و مزخرفه اما برای مردان ایرانی واقعا لازمه.

چرا اتفاقا من تو این مورد روشن هستم شما واضحه داری تلاشتو میکنی ب هر قیمتی از همجنساتون دفاع کنید. ح ...

من عقاید خودمو دارم شما هم عقاید خودتو اما من بحثم عدالت بود شما نگرفتی من چی میگم.

زنی که به مرد خیانت کنه یا بلعکس مردی که به زن خیانت کنه حقشونه هر بلایی سرشون بیاد منم نگفتم مرد فقط زنو بزنه اگر توجه کنید هر دو طرفه گفتم.

بعدشم حق طلاق یک طرفه هست که زن میتونه قبل اینکه عقد کنه اصلا شب اول خواستگاری با همسرش مطرحش کنه و اگر همسرش آیندش قبول نکرد ایشون هم قبول نکنه آیا مجبورش کردن؟!

در ضمن شما که عدالتو و حق زن رو اینقدر جدی میگیری و سطحی فکر نمیکنی حالا بگو مردی که زنش بهش خیانت کرده چه جریمه و دفاعی میتونه از خودش بکنه؟!

یه توضیح بده.

مشکل همینجاست که همه ی زن ها بعد ده پانزده سال زندگی جدا نمیشن و اکثرا بعد1سال جدا میشن و مهرو هم اجرا میکنن

انتقال مال ثروت هم انقدر آسون نیست بعدشم هیچکس راضی نیست مال ثروتش بزنه نام پدر یا مادرش تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد ارثیه برای برادر خواهراش درست کنه.

آره110سکه که میشه5میلیارد برای شما چیزی نیست زحمت دو سه ماه تلاش مرد هست اوک من دیگع حرفی ندارم یا حق