2777
2789
عنوان

خانم ها فک میکنید یک روز میشه دیگه مادرشوهرمون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقران تا حالا هزار بلا سرم آورده من هیچی نگفتم ولی الان که به بابام فوش داد قلبم داره وایمیسته کاش ه ...

فوش داده چون شانش در همین حده،یه آدم متشخص که هر حرفی رو به زبون نمیاره،گزینه قطع رابطه هم هست اونو بزن تا دراز مدت

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

دوس داری تعریف کنی؟ اگر حالت بهتر میشه تعریف کن اکر نه برای خودت هم تکرار نکن ماوقع رو

آخه اصلا هیچکس آدم درک نمیکنه باورت میشه روز عروسیم هزار تا دروغ گفت تا زندگیم خراب کنه ولی بازم گذشتم هیچی نگفتم ولی الان به پدرم فوش داده اخ که قلبم درد میکنه

آخه اصلا هیچکس آدم درک نمیکنه باورت میشه روز عروسیم هزار تا دروغ گفت تا زندگیم خراب کنه ولی بازم گذش ...

اگر خونتون جدا هست اصلانرو خونش که ببینیش یا وقتی میاد خودت رو مشغول به کار کن 

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
منم میگم کاش شوهرم نباشه کاش.

شما تو تاپیکم بودی یه بار که منم همجین ارزویی کردم 

میدونی ما ازشون متنفریم بخاطر اینکه مارو کردن تو زندان وکرنه هیچکس الکی ارزوی مرگ دیگری رو نمیکنه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

فوش داده چون شانش در همین حده،یه آدم متشخص که هر حرفی رو به زبون نمیاره،گزینه قطع رابطه هم هست اونو ...

قطع رابطه ام ولی با حرفاش چکار کنم وقتی بابام و مامانم بهم گفتن که چه حرف های بهشون تو خیابون گفته قلبم درد گرفت انقد خجالت کشیدم

خداروشکر طرفدارای مادرشوهر خواهرشوهر اینجا نیستن،انقد بدم میاد تا یه چیزی میگی میان طرفداریشونو میکنن،بابا حتما طرف بده دیگه،مادرشوهر و خواهرشوهر خوبم هستن ما نگفتیم نیستن 

من ۱۵سال مثل یه دخترحتی خیلی بیشترازن براشون بودم روزایی میشد(به جزمن یه عروس ویه دخترتواین شهردارن) ۲۴ساعت خونه مابودن  وباماشین جابجاشون میکردم یه وقتایی شوهرم ازدست کاراشون وحرفای رومخشون عصبانی میشدودعواراه مینداخت میگفتم گناه دارن هیچی نگو خدابزرگه...حتی وقتایی مانبودیم کلیدومیذاشتم براشون میومدن میخوردن ومیریختن و...مادره همیشه میگفت من خوبم جاریم هم بهش میگفت بدی ندیدی...الان دوساله سریه حرف کوچیک هرچرندوچرت وپرتی بودبه خودم وخانوادم نسبت دادن اصلاباورم نمیشه من چطورباایناتونستم اینقدخوب باشم که الان اینجوری هرچی لایق خودش ودختراش بودبه من نسبت داد

الان دیگه کلا برام مرده انگاروجودنداره حتی پدرشوهرمم سکته مغزی کردنرفتم بهش سری بزنم ازترس اینکه رابطه رودوباره شروع کنن ...اینقدازشون بدم اومده که نگو...جوابشونم ندادم نه خودم نه مامانم فقط واگذارکردیم به خدا...

عزیزم میدونم سخته کسی به پدر آدم فحش بده ولی این نشانه ادب و شخصیت اون زن هست

اخه خجالت میکشم جلو خانوادم بابام خیلی مظلوم سنش زیاده گوشش نمیشنوه اون داشته فوشش می‌داده این داشته تعارف می‌کرده بفرمایید منزل بعد بقیه با صدای بلند فوش مادرشوهرم بهش گفتن و مسخرش کردن که اون فوش میده تو تعارف میکنی اخ که من مردم😭😭😭