2777
2789
عنوان

با دوتا تخم‌مرغ آب پز خالی‌بدون نون سیرمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر سیر نمیشی کنارش قهوه .خیار .گوجه بخور

من که سیر میشم همینم زوری هم میخورم که وزنم کم نشه و بدنم ضعیف نشه😕

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
آخه تخم مرغ خالی چجوری از گلوت میره پایین 😵‍💫

وقت سرخ کردن و لقمه گرفتن ندارم

خودم موقع خوردنش اوق میزنم فقط قورتش میدم و آب میزنم پشتش😬

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
وزنت چقدره

48 اینا باید باشم

یا کمتر. 

وقت سرخ کردن و لقمه گرفتن ندارمخودم موقع خوردنش اوق میزنم فقط قورتش میدم و آب میزنم پشتش😬

اولا که با آب اصلا نخور کبدت چرب میشه 

ی تکه نون بخوری چی میشه ؟

الحمدلله رب العالمین ...
خیلی کار خوبی میکنی .تخم مرغ پروتین خوبی داره .و بهترین گزینه برای شروع روز هست ....عسلیش کن

عسلی رو با نون میخورم 

چون خالی میخورم مزه ضحم تخم مرغ اذیتم میکنه اگر عسلی باشه 

اولا که با آب اصلا نخور کبدت چرب میشه ی تکه نون بخوری چی میشه ؟

جدی 

ممنون که گفتید اتفاقا ماه پیش سونو دادم با اینکه لاغرم گفت کبد چرب گرید صفرتا یک داری 

نون تنها از گلوم نمیره پایین همینم با اوق زدن میخورم 

وقتی وقت صبحانه خوردن نداشته باشی میخوری😁من در عرش سی ثانیه دوتاشو میجوم با اب قورتش میدم ک فقط شکم ...

چرا بجای دوتا بدون نون...یه دونه با نون نمیخوری؟ بیشتر سیرت میکنه

پارسا پسرمامان😍
جدی ممنون که گفتید اتفاقا ماه پیش سونو دادم با اینکه لاغرم گفت کبد چرب گرید صفرتا یک داری نون تنها ا ...

بله 

همراه غذا صبحانه ناهار شام مایعات به هیچ عنوان نباید بخوری آب هم بدتر ...سالاد و میوه هم هم غذا نخور و ماست

الحمدلله رب العالمین ...
چرا بجای دوتا بدون نون...یه دونه با نون نمیخوری؟ بیشتر سیرت میکنه

با نون خوردن طول میکشه کثیف کاری داره خیلی تنبلم. 

دوتارو با چنگال میدم بالا🥲😬