2777
2789
همسایتون مگه چیشد

شوهرش فوت کرد مهریه نداشت کلا یک هشتم بهش میرسید خیلی ناچیز بود سهمش از خونه ای که میشست توش اونم بچه ها موافقت نکردن بمونه بردنش گذاشتن سالمندان گفتن به سهممون احتیاج داریم ،اگه مهریه داشت اینطوری نمیشد

میتونه خیانت و ثابت کنه تازنشو شکنجه کنن

تا حالا چند تا زنو شکنجه کردن بخاطر خیانت🤣

اگر ثابت کردن خیانت و محکوم شدن توسط قانون اینقدر راحت بود که الان این همه زن تاپیک خیانت نمیزدن اینجا و گریه کنن الان خیانت شوهرشونو ثابت کرده بودن و شوهرشونم داشت شکنجه میشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای یه پولی هم دستی بدیم خدمتون؟! بخدا راضی نیستیم ب این همه دستو دل بازی توروخدا ورشکست میشد😔😒

😂😂😂😂

یارو کصخله ت عهد دقیانوس زندگی میکنه!

آخه کدوم دختری با ۵ سکه میاد ازدواج میکنه!

ملت رد دادن!

پ ن پ خوبه1000سکه باشه که تمام زندگی طرفو که هیچ بگیرید حتی بره قرض قوله هم بکنه بدهکار شه براتون

آخی نکه دادگاه واقعا هزار تا سکه ازتون میکشه بیرون 

بعد جالب تر اینکه یجوری وانمود میکنید انگار سر عقد یه گونی سکه تحویل دختر میدید

روت میشه پنج تا سکه خالی مهر دختر مردم کنی؟بدون چیزای دیگه. البته اون دختر باید خیلی خنگ باشه و خوب حقشه. طلاق حضانت کار تحصیل و همه اختیار زن میوفته دستتون. تنصیف اموال هم ک در قاموس مردان ایرانی نیس اُف داره اصن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اینو یادم رفت بگم تو ثبت قید کردم 

حق طلاق در هر شرایطی نداره مگر خیانت من به همسر ثابت بشه

حق ازدواج مجدد یا صیغه نداره

اگه هر کدوم رو بتونم ابت کنم یا بخواد واقعا طلاق بده مهریه برمیگرده

اینو یادم رفت بگم تو ثبت قید کردم حق طلاق در هر شرایطی نداره مگر خیانت من به همسر ثابت بشهحق ازدواج ...

منم بگم ک حق صیغه و ازدواج مجدد نداره زشته؟

حق طلاق و بش میدم نمیخام اجباری باشع درموندنش

😂😂😂😂یارو کصخله ت عهد دقیانوس زندگی میکنه!آخه کدوم دختری با ۵ سکه میاد ازدواج میکنه!ملت رد دادن!

اتفاقا خیلی دخترای شل مغز ک فاز روشنفکری گرفتن میگن پای مهریه چیه مگه من کالام😑😄 ادای خارجکیا رو درمیارن نمیدونن تو خارج واسه کار کردن و درس خوندنت نیاز ب رضایت شوهر نداری. نمیدونن اونجا واسه طلاق لازم نیس ک دادگاهو زیر پا بذاری. نمیدونن اونجا بعد ازدواج اموال زن و مرد نصف میشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چند سالته؟۱۴ تا کمه!

کلا با مهریه بالا موافق نیستم، بهم حس بدی میده، ۱۴ تا سکه با یه سری حقوق( حق طلاق_حق حضانت فرزندان احتمالی_حق اشتغال و حق تصنیف اموال) خیلی منطقی تره به نظرم.

اگ طرفت اهل زندگی باشه، بدون مهریه هم میشه خوشبخت باشی، ولی اگ نخواد، هزارتا سکه هم مهریه داشته باشی، طوری نمیشه، تهش باید یه جایی برای اینکه آسیب نبینی، همه چیو رها کنی و بری.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍