شوهرش فوت کرد مهریه نداشت کلا یک هشتم بهش میرسید خیلی ناچیز بود سهمش از خونه ای که میشست توش اونم بچه ها موافقت نکردن بمونه بردنش گذاشتن سالمندان گفتن به سهممون احتیاج داریم ،اگه مهریه داشت اینطوری نمیشد
اگر ثابت کردن خیانت و محکوم شدن توسط قانون اینقدر راحت بود که الان این همه زن تاپیک خیانت نمیزدن اینجا و گریه کنن الان خیانت شوهرشونو ثابت کرده بودن و شوهرشونم داشت شکنجه میشد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پ ن پ خوبه1000سکه باشه که تمام زندگی طرفو که هیچ بگیرید حتی بره قرض قوله هم بکنه بدهکار شه براتون
آخی نکه دادگاه واقعا هزار تا سکه ازتون میکشه بیرون
بعد جالب تر اینکه یجوری وانمود میکنید انگار سر عقد یه گونی سکه تحویل دختر میدید
روت میشه پنج تا سکه خالی مهر دختر مردم کنی؟بدون چیزای دیگه. البته اون دختر باید خیلی خنگ باشه و خوب حقشه. طلاق حضانت کار تحصیل و همه اختیار زن میوفته دستتون. تنصیف اموال هم ک در قاموس مردان ایرانی نیس اُف داره اصن
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
😂😂😂😂یارو کصخله ت عهد دقیانوس زندگی میکنه!آخه کدوم دختری با ۵ سکه میاد ازدواج میکنه!ملت رد دادن!
اتفاقا خیلی دخترای شل مغز ک فاز روشنفکری گرفتن میگن پای مهریه چیه مگه من کالام😑😄 ادای خارجکیا رو درمیارن نمیدونن تو خارج واسه کار کردن و درس خوندنت نیاز ب رضایت شوهر نداری. نمیدونن اونجا واسه طلاق لازم نیس ک دادگاهو زیر پا بذاری. نمیدونن اونجا بعد ازدواج اموال زن و مرد نصف میشه
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کلا با مهریه بالا موافق نیستم، بهم حس بدی میده، ۱۴ تا سکه با یه سری حقوق( حق طلاق_حق حضانت فرزندان احتمالی_حق اشتغال و حق تصنیف اموال) خیلی منطقی تره به نظرم.
اگ طرفت اهل زندگی باشه، بدون مهریه هم میشه خوشبخت باشی، ولی اگ نخواد، هزارتا سکه هم مهریه داشته باشی، طوری نمیشه، تهش باید یه جایی برای اینکه آسیب نبینی، همه چیو رها کنی و بری.
میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ 🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍