2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه که،امسال کاپشن زیاد نیست من رفتم بخرم همه پفکی و مزخرف آخرش یه لی دو رو گرفتم

اره منم بزور اینو دیدم 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آخه همه دخترای خوشگل و شیک از اون بارونی های کمربند دار دارن

ولی من برام مهم نیس حتی موقع خرید هم به این دقت میکنم چی بهم میاد نه چی مده،همه هم از تعریف میکنن و خوششون میاد از تیپم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آخه همه از اون کمربندی ها دارن هی می نه ب سرم میگم کاش پارچشو می‌گرفتم کمربند براش میدوختم اما میگم ...

برو ببین کمربند چی دارن براش بگیر یا با کاپشن برو پارچه شو بخر کمربند درست کن

بابا اینکه خوشگلهحساس نباش

سلام 🌸

چند وقته همش ذهنم در گیر شماست که کاربریتون چی بود

الان دیدمتون خوشحال شدم🤍

انگار مدتیه نیستید یا من نمیببنمتون 

خدارو شکر که سلامتید 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

خوشگله ها من خوشم اومد ولی راستش قدیمیه مدلش چند سال پیش داشتم یکی

اره اما گیرم نیومد آخه همش پر بود از پالتو ک من پالتو دارم یا بارونی 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خیلی خوشگله که

مگه قراره همه مثل هم بپوشن 

شما متفاوت تری اینجوری 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

کاری به مد نداشته باش چیزی که سلیقته و باهاش راحتی و بپوش ما با سلیقه ها مون متفاوتیم نه تقلید و مد

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺