2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 🌸چند وقته همش ذهنم در گیر شماست که کاربریتون چی بودالان دیدمتون خوشحال شدم🤍انگار مدتیه نیستید ...

سلام🌺🌺

ممنونم از لطفتون

هستم همچنان

گهگاهی میرم و میام

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام🌺🌺ممنونم از لطفتونهستم همچنانگهگاهی میرم و میام

الهی که همیشه باشید 🌸

هنوزم اونجا مشغول به تحصیل هستید ؟ 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

بله 🌺

موفق باشید 🌸

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

شبیه همه بودن قشنگ نیست اصلا 

من خودم همیشه پالتو و مانتو بلند برش عصایی میپوشم‌.

شلوار پارچه‌ای راسته ، کیف کلاسیک 

هودی ، شلوار بگ و کارگو و مانتو لش مد شد هرگز نپوشیدم.

استایل من همیشه کلاسیک ،ساده و اتو خورده‌اس.

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤