2777
2789
عنوان

⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دیدی؟این رو فلان کار فلانی فلان ری اکت و داد بعد اون یکی رو ریاکت اون یکی یه ری اکت دیگه داد... ...

وای دیدی چقد قشنگ نگاهش کردد به شخصه خیلی درگیر روابط قشنگی که داشتن بودم🤣

منم از بی تی اس اوتی ام استری کیدز هیونجین تی اکس تی سوبین و یونجون قبلا بلینک هم بودم و سایر گروه ه ...

هم سلیقه ایم تقریبا .

یونجونم هس ،عسله لامصب

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

همین الا ایمان بیار

میخوای بگی ویکوک فن سرویسه ؟ قبول ندارم حداقل اگه اون چشما از عشق نگن میتونن دوست داشتنِ بین هیونگ و دونسنگ باشن ...

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

هم سلیقه ایم تقریبا .یونجونم هس ،عسله لامصب

خوبه 

یونجوننن معرکس یه طور دیگه دوسش دارم😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

راستش نفهمیدیم چی گفتی؟ 🤣سرویس چیه

😂

ببین من منظورم از اینکه "اون وقت ایمان میارم چشما هم دروغ میگن " نگاهای خاص تهیونگ و جونگ کوک به هم بود 

فن سرویس یعنی یه کاری که فن ها دوست دارن 

وقتی یه کمپانی متوجه میشه برای مثال آرمی ها از رابطه ی بین ته و کوک خوششون اومده 

به اون دو نفر میگن برای جذب مخاطب و هدف های تجاری با هم دیگه مومنت درست کنن طوری که فن ها فکر کنن همو دوست دارن به این میگن فن سرویس

اهاا نه خودمم تهکوک رو دوست دارم 🤣🤣ولیی خب اینم ممکنه

خودشون یه بار گفتن رابطه ی ما فقط برای جلو دوبین نیست این ینی چی؟ 

اتفاقا هایب برای شیپشون رقیب ساخت (جیکوک) دائم از هم دورشون میکنن 

ادیتور کمپانی یه سری قسمت های برنامه ی بی تی اس این د سوپ که تهکوک با هم بودن رو کات کرد حتی یونگی هم گفت 

تهکوک نمیتونه فن سرویس باشه تا صبح میتونم دلیل بیارم 

ببین فن سرویس فقط از دوربین کمپانی ثبت میشه چون خودشون میخوان 

ولی اون بوسه ی پشت گردن که تهیونگ کوکی رو بوسید ته مضطرب بود که دوربین کمپانی سمتشون نباشه جیمین همراهی کرد که حداقل از یه زاویه پوششون بده 

اون مومنت با گوشی یکی از آرمی ها که توی سالن بود گرفته شد 

اگه تهکوک فن سرویس بود اصلا خود هایب به ته میگف پشت گردن کوک رو ببوس که ما فیلمبرداری کنیم مومنت درست شه 

ولی نه