_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 عنوان ⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎ | مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 100 پست کسی هست که کی پاپر باشه ؟از چه فندومی هستید ؟ و طرفدار چه گروه هایی؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/09 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 8119 بیچاره دختره 🗿وای یاد شب یلدا افتادم بدبخت همون شبم تصادف کرد بعد این میمون درختی (داداشم) کلا بیرو ... نفر سوم رابطه بود🫠الهییی حرصی نباش درکش کن عاشقه🤣🤣حتماا
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 نفر سوم رابطه بود🫠الهییی حرصی نباش درکش کن عاشقه🤣🤣حتماا براش خوشحالم که میتونه نفس بکشه دیگه😂عاشق ؟🗿 پشمام🤣همینو به بابا میگم تا خونه راهش نده 😔 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 8119 براش خوشحالم که میتونه نفس بکشه دیگه😂عاشق ؟🗿 پشمام🤣همینو به بابا میگم تا خونه راهش نده 😔 🤣🤣ای بابا 🤣
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 🤣🤣ای بابا 🤣 ذهن تمیز داشتنم چیز خوبیه🤣 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 8119 ذهن تمیز داشتنم چیز خوبیه🤣 خیلی باید بهمون اسکار بدن انقد ه ذهن خوبی داریم
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 خیلی باید بهمون اسکار بدن انقد ه ذهن خوبی داریم پاک ترین ذهن ها و چشم ها مال ماس 🗿 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 شک داشتی مگه؟🫠 اوه نه بی هیچ وجه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
mandanaaaaaaaaaa عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 185 هر گروهی که بگی ولی بیشتر گرل گروپتوایس ب پ ایتزی اسپا لسرافیم جی ایدل مامامو ایزنا پرپل کیس بیبی ماسنتر ایلیت هرچییی
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1936 هر گروهی که بگی ولی بیشتر گرل گروپتوایس ب پ ایتزی اسپا لسرافیم جی ایدل مامامو ایزنا پرپل کیس بیبی ما ... چقدرم خوب هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...