2777
2789

گفته بود فاصله بگیریم از هم و دیگه پیام نمیداد و زنگ نمیزد...از چند هفته پیش برنامه ریخته بودیم امروز بریم خرید عقد دیشب مامانش زنگ زد و قرار امروزو گذاشت و منم انتظارشو نداشتم خوشحال شدم که اشتی کرده ولی امروز وقتی رفتیم بازار با خواهرمو مامانشو خواهرش دیدم خودش نیست و به بهونه شیفت نیومده...منم عضبی شدم و فکر کردم همه چی تمومه این پیامارو دادم بهش...اونم سین زد و چیزی نگفت ولی چند دقیقه بعد خیلییی عصبانی زنگ زد خواهرش و پرسید کجاییم و ادرس پرسید تا بیاد...الانم منتظرشیم و من عین چی ترسیدم بیاد جلوی خانواده ها داد و بیداد کنه و آبروریزی شه و جدی هکه چیو تموم کنه🥲🥲💔 وقتی اومد چه برخوردی باید داشتت باشم.ووهیچوقت اینقد استرس نداشتم از دیدنش

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر چی با هم دعوا داشتید که قرار شد جدا باشید؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

تو عزت نفس نداری؟معلومه نظرش عوض شده دیگ،قبل از اینکه یه عمر پشیمون بشی ازخریدبرگرد

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

چرا فاصله بگیرید اون هم قبل عقد 💀

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه خوشگل لایک کنه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250107_165711_telegram_qn.jpg

چیز بدی نگفتی ک حرف دلتو زدی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂