2777
2789
عنوان

⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 100 پست
وای دیدی چقد قشنگ نگاهش کردد به شخصه خیلی درگیر روابط قشنگی که داشتن بودم🤣

😐

نظرت محترمه 

ولی با ۱۹ سال سن و خواهرم با ۲۶ سال سن انقدری به بلوغ رسیدیم که تحت تاثیر همچین چیزایی نباشه 

کی پاپ یه سبکه موسیقی روح فقط علاقه اس 

دلیل نمیشه چون خودت دیگه بهش علاقه نداری راجب کسایی که کیپاپ استن ان اینطور نظر بدی 

خیلی ساله کی پاپرم از عمق فاجعه تا اوج زیباییشم حفظم ولی علاقم باقی مونده

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐نظرت محترمه ولی با ۱۹ سال سن و خواهرم با ۲۶ سال سن انقدری به بلوغ رسیدیم که تحت تاثیر همچین چیزایی ...

عشقم چرا بهت بر میخوره؟ توهین نکردم که گفتم خودم قبلا اینجوری بودم 

درضمن من هنوز ارمی  و بلینک هستم و کیاپ رو دوست دارم ولی نه مثل گذشته که درگیر کارا و اخبارشون باشم دلیلمم گفتم 

اره میدونم بالا هم گفتم که طرفدار تهکوک هستم

خوش سلیقه ای

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

عشقم چرا بهت بر میخوره؟ توهین نکردم که گفتم خودم قبلا اینجوری بودم درضمن من هنوز ارمی و بلینک هستم ...

یکم بهم ریختم راستش ببخش اگه لحنم بد بود 

فقط برام سنگین بود فکر کنید بعد تقریبا ده سال کیپاپر بودن درگیر زرق برق کیپاپ ام 

نمیدونم داری تیکه میندازی یا چی ولی واقعا گفتنم🤣🤣

تیکه چرا 😂😭

من تهکوکر ببینم گل از گلم میشکفه

نه عیبی نداره همچین فکری نکردم

مرسی از درکت💓

بیا یه دست بده مشتی 🤣🤝

آره دستتو بده قرار عاقد و ساقدوش تهکوک باشیم😂

کل کیپاپ یه طرف این دوتا یه طرفای بابا یهو داداشتو رفیقشو بیار اونا دوتاهم خجالت نکشن بهم اعتارف کنن ...

بی تی اس اصلا بحثش جداس

جر خوردم😂😂 اتفاقا رفیقش همین چند روز پیش با موتور تصادف کرده بود 😂

داداشمم این سری واقعا با دختره کات کرده 🗿 

بی تی اس اصلا بحثش جداسجر خوردم😂😂 اتفاقا رفیقش همین چند روز پیش با موتور تصادف کرده بود 😂داداشمم ...

👍👍

دیدی همون اول گفتم دختره رو برا حفظ ظاهر داره🤣🤣اخ داداشت الا خیلی بی تابه هواشو داشته باش🤣

فک کنم باید بیام یه صحبتی داشته باشم و این دو گل نشکفته رو شکوفا کنم🌚🤣

👍👍دیدی همون اول گفتم دختره رو برا حفظ ظاهر داره🤣🤣اخ داداشت الا خیلی بی تابه هواشو داشته باش🤣فک ...

بیچاره دختره 🗿

وای یاد شب یلدا افتادم بدبخت همون شبم تصادف کرد 

بعد این میمون درختی (داداشم) کلا بیرونه از صبح رفته بود بیرون انقدررر ما منتظرش موندیم انقدر بهش زنگ زدیم 

خود من انقدر نگرانش بود شلمغز حتی جوابمم نمیداد 

هنوزم از دستش حرصی ام 😂

آره آره تو بیا من جرعتشو ندارم فعلا😂😭