_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 عنوان ⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎ 443 بازدید | 100 پست کسی هست که کی پاپر باشه ؟از چه فندومی هستید ؟ و طرفدار چه گروه هایی؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/09 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 قبلا اره ولی الا نه قبلا فن کدوم گروه یا گروه ها بودی؟چرا علاقتو از دست دادی؟همیشه فکر میکردم موسیقی یه نوع علاقه اس که خیلی سخت تغییر میکنه اما چرا؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3647 اره ...یمدت فن دواتیشه بودم .الانم گه گاهی دنبال میکنم ...همشونو دوس داشتم ،ولی بی تی اس و بیشتر😉 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 فندوم چیه به اجتماع فن ها میگن به یه سری آدم که علایق مشترک دارن هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 چی هسان،خاننده هستن؟ کی پاپ سبکِ موسیقیه کره ای هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 دقیقا منم قبلا اره الان نه قبلا فن چه گروهایی بودین ؟چرا ؟سلیقتون تغییر کرد؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
nyyx عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 982 قبلا همرو باهم بودم اما الان دیگه نه You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
نپتونbtttt عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 470 به اجتماع فن ها میگن به یه سری آدم که علایق مشترک دارن اهانه فن شون نیستم ولی همین الان دارم اهنگ black swan رو گوش میدم😂
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 8118 قبلا فن کدوم گروه یا گروه ها بودی؟چرا علاقتو از دست دادی؟همیشه فکر میکردم موسیقی یه نوع علاقه اس که ... بی تی اس و بلک پینکایتزی و تی اکس تی و جی ایدل هم دوست داشتماینطور نیست که بگم کلا دوسش ندارم ولی مثل قبل نیست خیلی کم شدنمیدونم
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 اره ...یمدت فن دواتیشه بودم .الانم گه گاهی دنبال میکنم ...همشونو دوس داشتم ،ولی بی تی اس و بیشتر😉 اوه چه عالی و قوی منم بیشتر از ده تا گروه رو استن میکنم ولی BTS مورد علاقه ترینمه بایستون از گروه ها کیان؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
نپتونbtttt عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 470 من بیشتر کیدرامرمکه این اواخر به خاطر درس گذاشتم کنار اخرین فیلمی که دیدم به جز اسکویید گیم ، هندوانه درخشان بود