2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 12142 بازدید | 250 پست
مثلا با سوادی پیامتو دیدم فکر کردم پونزده سالته یعنی چی تا به مشکل می‌خورین سریع تهدید می کنی همه چ ...

خب نامزدم اینو گفته بود...بعد خب شما خودتون تصور کنید

خرید عروسیتون با ذوق برید ببینید نامزدتون نیومده🥲 چجوری برخورد میکنید؟ واقعا آدم دلش میشکنه و اینطوری برداشت میکنه که حتما همه چی تموم شدست دیگه...

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

خب واقعا هدفم و فکر کردن بهش...و همین نامزدم...خیلی کمکم میکرد دائما وقتای ناراحتی باهاش حرف میزدم.. ...

من الان برای کنکور میخونم. یه روزایی ده ساعت، یه روزایی ۴ ساعت، یه روزایی یه ساعت. چیکار کنم ده ساعت بخونم هر روز؟🥲 مثلا وقتی پریودم درد دارم تو اون شرایط نمیخونم

یا وقتی سرماخوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجور تونستی پزشکی بیاری عزیزم؟

خب خیلی چیزا مهمه دیگه ولی مهم ترینش اینه مطالعه پیوسته داشته باشی...آزمون هارو تحلیل کنی

ساعت مطالعه تو تو رنج نرمالش نگه داری

پر انگیزه باشی

منابعتو درست انتخاب کنی

من الان برای کنکور میخونم. یه روزایی ده ساعت، یه روزایی ۴ ساعت، یه روزایی یه ساعت. چیکار کنم ده ساعت ...

برنامه تو انعطاف پذیر بچین

اگه مثلا روزایی که پریودی خیلی درد داری، روی کتاب خوندن تمرکز برات سخته، می‌تونی فایل صوتی گوش بدی یا فلش‌کارت مرور کنی.

توی روزای عادی بیشتر کارای سنگین رو انجام بده تا وقتی مریض شدی یا حالت بد بود فقط مرورای سبک بمونه

اگه لازمه مسکن‌ استفاده کن

هیچکس هر روز ده ساعت نمیخونه حتی اونایی که رتبه یک شدن... مهم استمرار و کیفیت مطالعه‌ است

این روزا هم می‌گذره یه کم صبور باش خوشگل

خب نامزدم اینو گفته بود...بعد خب شما خودتون تصور کنیدخرید عروسیتون با ذوق برید ببینید نامزدتون نیومد ...

اگه همه چی تموم شده بود که مادر و خواهرش و نمی فرستاد باهات بیان خرید وقتی عصبانی سریع تصمیم نگیر صبر کن خودش درست میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب خدارو شکر

ببین دوباره اون بحث دوست شو پیام و باز نکنیاااااا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اگه همه چی تموم شده بود که مادر و خواهرش و نمی فرستاد باهات بیان خرید وقتی عصبانی سریع تصمیم نگیر صب ...

بله درست میگید...چشم❤️🥲

ببین دوباره اون بحث دوست شو پیام و باز نکنیاااااا

خیلی دلم میخواد باز کنم و اروم تحلیلش کنیم ولی نهه تا خودش نره سمتش نمیرم🥲😂

برنامه تو انعطاف پذیر بچیناگه مثلا روزایی که پریودی خیلی درد داری، روی کتاب خوندن تمرکز برات سخته، م ...

واقعا همین برام سوال بود، که استمرار معنیش همینه که مثلا یه روز ده ساعت میخونی، یه روز شش ساعت؟ درسته؟

مرسی عزیزم🥰