2777
2789

مگه جن و پری که باور داشته باشیم.

اینایی که میگی طبع انسان که همونموقع که نطفه ایجاد میشه مثل جنسیت طبع هم مشخص میشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه جن و پری که باور داشته باشیم.اینایی که میگی طبع انسان که همونموقع که نطفه ایجاد میشه مثل جنسیت ط ...

بعضیا طب سنتی رو قبول ندارن

دیشب رفتم عطاری خرید داشتم 

بنده خدا نمیخواست تبلیغ کنه

فقط چهرم رو دید گفت طبعت بلغمی تر هست باید اصلاح مزاج کنی 

صد در صدمن خودم قبل آموزش و وار هزار تا درد داشتم که هیچ دکتری اصلا نمی‌دونست چیه بخواد درمان کنهتنب ...

اخه به محض اینکه به سن بلوغ رسیدم اینطوری شدم

چرا خب قبلش اینطوری نبود

یهو بعدش طبعم دچار مشکل شد؟

برای تنبلی تخمدان هم تاثیر داره یا خیر؟

من خیر سرم تنبلی تخمدان داشتم پریودیم مرتب بود خیلی جوش صورت و پرمویی داشتم رازیانه خوردم پریودیمم مشکل ساز شد باید تحت نظر دکتر مصرف کنی ملا گرمیجات خوبه وورزش وحذف قند دنبال دارو گیاهی نباش

من خیر سرم تنبلی تخمدان داشتم پریودیم مرتب بود خیلی جوش صورت و پرمویی داشتم رازیانه خوردم پریودیمم م ...

خیلی ببخشید

همش حرف مفت 

درمانی براش ندارن همش میگن ورزش کن و قند مصنوعی رو حذف کنم

من کردم و نتیجه ای نداد 

خیلی ببخشیدهمش حرف مفت درمانی براش ندارن همش میگن ورزش کن و قند مصنوعی رو حذف کنممن کردم و نتیجه ای ...

یه راه خیلی آسون میگم

منتها به تنهای نمیشه ولی اثر میکنه

بادکش زیر شکم و کمر ۴۰ روز یک روز درمیان

الگو تغدیه و یه سری دارو گیاهی قطعا حل میشه