2777
2789
عنوان

و من امروز معجزه دیدم

228 بازدید | 19 پست

درست وقتی داشتم از خدا میپرسیدم چیکار کنم
درست وقتی ازش میخواستم دستمو بگیره
اینجا تو همین سایت جوابمو داد
تاپیک یه شخصی که ده ها سال قبل فوت شده بود اومد بالا و ی پستی از همون شخص قبل از مرگش خوندم تو پست بعدی میزارمش شاید یه نفرم قراره به جواب سوالش برسه به واسطه من:) ولی یه چیزی گفته بود لا به لای تاپیکش که حک شد تو ذهنم:

آزمون صبر و
امید و
ایمان..!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

می می ناز

دیرور تصمیم گرفتم دوباره زاده شوم ...همه گذشته ها و هرچه تا حالا دیده و شنیده و درک کرده ام را نادیده بگیرم ....فرض کنم مثل ارسلان با همین نقصها و درد های فعلیم به دنیا آمدم ....و میخواهم زنده بمانم ..پس باید از هرچه در گذشته بوده رها شوم تا انرژی داشته باشم ...باید یاد بگیرم هیچ کس مقصر نیست و ومسئولیت همه اتفاقات آینده به عهده خودم است ...سخته ولی فکر میکنم بهترین راه حله ..اینو هم باید امتحان کنم ..... خدایا کمکم کن ...من رو پله ی آخر زندگیم ایستاده ام ..شاید برای شروع دیر باشد ولی برای دوباره داشتن تو دیر نیست و این عین یک شروع جدید است ...دوباره دستمو بگیر خدا ....

مرسی ندا جان ...راستی که برای رختخواب ساخته نشدم ...باید بلند شم ..تو چشم یک شیر نگاه کنم و نیرو بگیرم ...باید بلند شم ..کار من هنوز تموم نشده و هنوز به حمایت و عشق الهی معتقدم .... باید بایستم ...کفران نعمت هست اگه درد منو از زندگی بندازه ....به نام خدا دوباره می ایستم و ثابت میکنم که خدا در تمام یاخته هایم جاریست ...حتی آنهایی که بیمارند . ..من دنیای رویایی خودمو میخوام ....پر از عشق و شیرینی و اعتماد به خدا ....من یه اژدهایی طلاییم که جاودانه است و الان تو پوست یه انسان محدود شدم ...خودمو دوست دارم پس این محدودیت را هم باید دوست داشته باشم . چون به من اجازه حضور تو این دنیا رو میده ...

من وایبی نگرفتم چرا

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میدونین فوت شده

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

و من اینو چند بار بلند بلند و با گریه برای خودم خوندم
برای خودمی که دنبال ی جواب بودم
و هزار تا جواب گرفتم و دلیل
برای ادامه دادن
حتی وقتی که شرو نکرده باختم...
انگار که خدا
بیشتر از هرکسی باهامون حرف میزنه
امروز خدا خیلی باهام حرف زد
خیلی...!
توی همون تاپیک...
:
چقدر خداوند بزرگ است

درست زمانی که انتظار دریافت چیزی را از او نداری

بهترینش را به تو ارزانی می دارد ...!

از کجا میدونین فوت شده

داخل تاپیکش که سال 92 خبر دادن فوت شده دخترشون خبر و دادن و به بیمارستانم زنگ زده بودن قبله مرگشون کما بودن نزدیک یک شبانه روز کامل همه تو تاپیک براشون ختم قران گرفتن و خوندن و ... بلخره خبر رسید که فوت شدن ساعت یک ظهر سال نود و دو
حالا بعد از 11 سال اون تاپیک همچنان داره بروز میشه و همه براش فاتحه میخونن همونجا و باهاش حرف میزنن انگار که روحش هنوز اون پشته...
سرطان داشتن و
امید...!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%B1%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%85-%D8%B3%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%85-%D8%B1%D9%88-%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA?page=2820

عه آره یادم اومد می می ناز🥲میشه لینک تاپیکو بفرستی؟

گذاشتم گلم سایت خرابه ابی نمیشه لینکا خودت کپی پیست کن تو گوگل