2777
2789
عنوان

هروقت ازدواج کردی از این خونه رفتی هرغلطی دلت میخاد بکن😏

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مجردی یا متاهل؟شوهر شما الان بهت این حرفارو میزنه؟

من متاهلم

مصداقشو خیلی دور و برم میشنوم میدونی بعضی چیزا تو فرهنگ و عرف نهادینه شده و کاری ب سوادم نداره وقتی طرف عصبانی میشه از زنش ممکنه چنین چیزی بگه تا طرفو مثلن بچزونه

مرنج و مرنجان♡
و هنوز که هنوزه با ازدواج همون محدودیت هایی که خونه ی بابات داشتی تو خونه ی شوهرتم داری؟و یه سوال دی ...

برای رهایی نبود احساس تنهایی داشتم 

مدل محدودیت ها تغییر کرد ولی به هر حال محدودیت هایی هست ولی منم در طول زمان عوض شدم دیگه یاد گرفتم اگر نمیتونم چیزی رو تغییر بدم بپذیرم

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

مطمئنم من ازدواج کنم شوهر منم همینو میگه!

گآهی به شوخی میگم اون روزی که از تالار که البته دقیقا روبروی خونه بابام بود می‌آمدم خانه ی تو

تو فاصله این دو تا خونه، کسی من رو گردن نمی‌گرفت بابا که دیگه میگفت دیگه شوهرش دادم تو هم میگفتی هنوز خونه من نیومده میگم دقیقا فقط تو اون فاصله فرصت داشتم هر غلطی بخوام بکنم   

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

موقعی که مجرد بودم...با شوهرم دوست بودیم ما همه جا میرفتیم...

یه روز مامانم حرصش درامد گفت یکمش هم بذار ازدواج کردی هر غلطی خواستی بکن😅🤭

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

الان با ازدواج کردن از این محدودیت ها راحت شدی؟

اره ،دیگه بعبارتی زده شدم از نماز و روزه ،اخرینباری ک روزه گرفتم همون مجردیم بود

واقن تقصیر اوناس بشدت گیر بودن روم 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
چه مسخرع😑 شما روستا زندگی میکردین اونموقع که مجرد بودی؟

نه عزیزم شهریم، به روستایی بودن نیس

پدرمادرم پیر بودن، تفاوت سنیشون بامن ۵۱سال بود🫠🥴

فک کن یه بچه ۹ساله با پدرمادر۶۰ساله زندگی کنه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
عزیزم بهم یاد بده چجوری دوس پسرو تبدیل به شوهر کنیم😂

والا خودش اومد...😅

ما ۷سال دوست بودیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....