2777
2789
عنوان

داستان آسانسور برزخی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 66 پست
اینجاکاملشومیزاری؟

راستش دو قسمت از آدمک هارو که نوشتم، یه نشریه ی اینترنتی به من پیام داد که ما میخوام داستانتو منتشر کنیم، اینه که آدمک هارو برای اونا میفرستم

احتمالا این داستان رو هم اونا منتشر کنن

وقتی منتشر شد لینکشو میذارم توی سایت که دیگران راحت و رایگان بخونن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینقدر فقط..

این طرحشه 

حالا دختر وارد دادگاه میشه و اونجا جرمش مشخص میشه و حالا میره دنبال اینکه اشتباهاتش رو اصلاح کنه 

و ماجرا اینه که یه حرفی زده و این حرف پیامدهایی داشته که  اونا جالبن

این طرحشه حالا دختر وارد دادگاه میشه و اونجا جرمش مشخص میشه و حالا میره دنبال اینکه اشتباهاتش رو اصل ...

عزمزمه شما کلاس نویسندگی رفتی؟

منم قلمم خوبه ولی نمیدونم از کجا شروع کنم برای چاپ کتاب و...

خدایا شکرت🙏💙💜
🤣🤣داستان باحالیه خیلی روش کار کردم

داستان‌های شبیه زیادن یک کم بیشتر کار کن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
من نخوندم میشه بگین

چند تا فبلم دیدم که از روی کتاب بودن اسمش یادم نیست یکیش شهاب حسینی بازی می‌کرد به نظرم مهمانسرا یا یه همچین چیزی بود داستان جای بود که مثلا برزخ بود و آدما اونجا چیزی شبیه دادگاه رو تجربه میکردن بعضی برگشته بودن و برمی‌گشتند بعضی می‌مردند 

طولانیه داستانش اگه اجازه بدی الان اسم چند تاشون رو برات میارم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
چند تا فبلم دیدم که از روی کتاب بودن اسمش یادم نیست یکیش شهاب حسینی بازی می‌کرد به نظرم مهمانسرا یا ...

خیلییی ممنون میشم 

بله مهمانسرای دو دنیا رو خوندم 

این یک کمی متفاوته 

چون دختر باید بیفته دنبال تبعات حرف که زده