2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکاررکنم

104 بازدید | 12 پست

من دوقطبی ام 

همسرم و خونوادم خبر دارن 

ولی خونواده شوهرم خبر ندارن

بنظرتون سر بچه به مشکل میخوریم ؟؟

آخه تک پسره

مادرم میگه حق نداری بهشون چیزی بگی شوهرت میدونه بسه

میشه نگم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی دوقطبی!؟

بیماری اعصاب و روانه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

اخه بچه دار بشی به بچه تون منتقل میشه و این خیلی سخته

خودمم ظرفیت و توان  بچه دو ندارم 

شوهرت بدونه، کافیه. به خانواده شوهر مربوط نیست. اگه بگی ، بدبختت میکنن. واسه بچه هم کاملا مشکل ایجاد میشه. با مشاور مشورت کن راه حل بده بهت درمورد بچه. شوهر منم فکرکنم دوقطبی هست. خیلی سخته واقعا.خودش بیشتر از همه اذیت میشه. بخاطرش نمیتونم بچه بیارم.

خودمم ظرفیت و توان بچه دو ندارم

قدیم ها  از بچه ها زیاد کار میکشیدند و توجهی به این مشکلات نمیشد شاید هم خیلی مشکلات روحی داشتند ولی چون تجهی نیمشد کم رنگ تر میشد . امروزه ما این مشکلات روحی را میدونیم و تشدید اش میکنیم باید به مشکل ات زیاد توجه نکنی سرت را به یه چیزی گرم کن

خدایا شکرت