2777
2789
عنوان

هروقت ازدواج کردی از این خونه رفتی هرغلطی دلت میخاد بکن😏

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 81 پست

هی  والا من  سر سیبل  برداشتن   ابرو  برداشتن  هر گدوم  کلی داستان  داشتم   نمیزاشتن  همین جمله رو مبگفتن   درسته من  گوش ندادم  و انجام  دادم   ولی   کلا  زیاد  شنیدم   جمله رو   اللن شوهرم بدتره   انقدر محدود کرده  که  دلم برا خونه  بابام  تنگ  شده  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از دلایل شما برای ازدواج رهایی از این محدودیت ها بود؟و بعد از ازدواجم هنوز همون محدودیت های خونه ...

نه واقعا

برای رهایی از اون محدودیتها نبود

در واقع من اصلا متوجه نمیشدم که اینها محدودیت هستن و تصورم این بود که دختر بودن یعنی زندگی با این روش 

بعدها فهمیدم که میشد دختر باشی و زندگی هم بکنی ، سفر بری، دورهمی دوستانه سالم داشته باشی ، رانندگی یاد بگیری ، رشته دلخواهتو در یه دانشگاه دلخواه بخونی 

آرزوهای ادم تاریخ انقضا دارن تاریخ انقضای همه اینا الان گذشته و تقریبا برای من دیگه مهم نیستن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
والا خودش اومد...😅ما ۷سال دوست بودیم

باباتم درجریان دوستیتون بود؟ 

کسی تو محل متوجه دوستیتون نشد؟

بخاطر دوست شدنت باهاش کتک نخوردی؟ محدود نشدی؟ گوشیتو نگرفتن؟ نگفتن دیگه حق نداری بیرون بری؟ بابات پسره رو تهدید نکرد؟

هی والا من سر سیبل برداشتن ابرو برداشتن هر گدوم کلی داستان داشتم نمیزاشتن همین جمله رو م ...

بنظرت مجرد میموندی و و توروی خانوادت وای میستادی و هرجور دلت میخاست لباس میپوشیدی و یه دختر مستقل و آزاد میشدی و هرمدلی دوس داشتی لباس میپوشیدی آرایش میکردی و سرکار میرفتی و خودت خرج خودتو درمیاوردی بهتر نبود؟ 

منم الان مامانم بارها بهم این جمله رو گفته که آی اگه ناراحتی شوهر کن از این خونه برو و اونوقت هرکاری خاستی بکن من میگم از کجا معلوم ازدواج کنم و شوهره ده برابر شما سختگیر تر باشه؟ 

خب توخونه ی شما بمونم هرکاری دوس دارم بکنم بهتر از اینه که هم مسئولیت های بعد از ازدواج بیاد گردنم هم محدودیت های بعد از ازدواج و خب تو خونه ی بابام میرم سرکار و درس میخونم که نون خور کسی نباشم درکنارش پوششم رو خودم انتخاب میکنم حتی اگه کتک بخورم حتی اگه محدود و تنبیه بشم!

قبل ازدواج و تو دوران دوستی رابطه داشتین؟اگه آره مامانتم میدونست؟😁

رابطه جنسی ما اصلا نداشتیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

نه واقعابرای رهایی از اون محدودیتها نبوددر واقع من اصلا متوجه نمیشدم که اینها محدودیت هستن و تصورم ا ...

الان چند سالتونه و چند سالتون بود ازدواج کردین؟ چند سالتون بود که متوجه شدین اینا سبک زندگی دخترانه نیستن و محدودیتن؟ و اگه دلیلیتون برای ازدواج رهایی از محدودیت ها نبوده پس چی بوده؟

الان چند سالتونه و چند سالتون بود ازدواج کردین؟ چند سالتون بود که متوجه شدین اینا سبک زندگی دخترانه ...

بگذریم

صحبت در مورد چیزایی که مال گذشته اس ناراحتم می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ازهمه سم تر اینکه تک فرزندم🫠💔

وای عزیزم!

منم تک فرزند بودم و درک میکنم تک فرزند بودن چقدر بده!

و اونموقعی که پدرمادر تو بااینهمه تفاوت سنی بودن و تو بچه بودی روحیات کودکانه ی تو کجا و روحیات و بی حوصلگی های اونا کجا! 

باباتم درجریان دوستیتون بود؟ کسی تو محل متوجه دوستیتون نشد؟بخاطر دوست شدنت باهاش کتک نخوردی؟ محدود ن ...

اره پدرتم بعد یه مدت فهمید...البته دست تو دست دید😅خودشو زد اون راه که‌مثلا ندیدم...😅

کلا محل میدونستن چون ما۷سال باهم بودیم و اینکه هرروز پیش هم بودیم همه جا باهم میرفتیم‌...

ن کتک خوردم ن گوشی گرفته بشه...نه این چیزا‌ نبود...

من خودم بهش شماره دادم بیرون دیده‌بودمش ازش واقعا خوشم اومد

یه کوچه با خونمون فاصله بود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....