2777
2789

یبار باهام خیلی بد خرف زد کاملا بی دلیل و من جوابشو ندادم و علنا توهین کرد غیر مستقیم

الان باز پیام داده محترمانه نوشته اما چرت نوشته

مثلا قبضو من سر موعد پرداخت میکنم گفته پرداخت کن 

یا خودش همش درو باز میذاره بمن گفته درو باز میذاری ببند 

محترمانه زر زده بنظرتون چیکار کنم 

من دفعه قبل جوتبشو ندادم از ترس اجاره خونه ها ک بالاست یانجا اجارش خوبه مناسبه حالا نمیدونم پیامش بدم یا زنگ بزنم دونه دونه حرفامو بگم 

یا نمیدونم چیکار کنم سکوت کنم اصلا دستام میلرزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی عصبی هستید صحبت کردن ممکنه کارو خراب کنه. یه پیام بنویس، یه کم صبر کن، بعد بفرستش.

دعوا نکن، فقط بگو بله من مثل همیشه سر موقع پرداخت میکنم. در هم من هیچوقت باز نمیذارم.

همین.

بیخیال بزار هر حرف مفتی میزنه بزنه بیشورا انگار خونه دارن میتونن هرچی بگن خودشون رو خدا میدونن

اصلا موندم ببین رفتار قبلیش ما ندتها گریه میکردم بعد اونم هی زر زر زنگ. میزنهذیه پیرزنیه جواب نمیدم 

وقتی عصبی هستید صحبت کردن ممکنه کارو خراب کنه. یه پیام بنویس، یه کم صبر کن، بعد بفرستش.دعوا نکن، فقط ...

افرین این خوبه 

ببین در تایمر داره در پارکینگ من خیلی رو این چیزا حساسم خودم وقتی وارد پارکینگ. میشم در 3نهایتت 5دقیقه بعد بسته میشه خودش حالا گفته درو ببند در ساعت ها باز میمونه 

چرا این موضوع ساده رو اینقدر برا خودت پیچیدش کردی

جوابی نداره حرفش چون بخوای حرفی بزنی و اعتراض کنی به دلخوری و درگیری لفظی ختم میشه

سعی کن بعد از این منزل دربست اجاره کنی برا شما که روحیه حساس داری بهتره

به هر حال تو اون خونه ی چیزایی مشترکه که باید رعایت کنید تا زمان اتمام قرارداد

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

وقتی عصبی هستید صحبت کردن ممکنه کارو خراب کنه. یه پیام بنویس، یه کم صبر کن، بعد بفرستش.دعوا نکن، فقط ...

ابجی یه چیزی 

من هزار بار بهش گفتم یه شناسه برام بفرسته مال کنتور نفرستاد بنظرت چجوری به روش بیارم و اینمه میگفتم بعد زنگش بزنم دونه دونه بگم حرفامو بعدم بگم این دیگه نشد بی احترامی ک دفعه قبل بهم کردید من فقط بخاطر ادبم جوابتونو ندادم

نظرت چیه 

اما خب نمیدونم بعد اون چیکار کنه برا تمدید و این چیزا

مادرشوهر من چندتا خونه داره داده ب مستاجر 

باور کنین زنگ میزنه بهشون میگه توی سینک ظرفشویی غذای روغنی نشورین اول با دستمال روغن رو بگیرین بعد بشورین لوله ها چربی میگیره 

تیرک نریزین لوله ها شل میشن آشپزخونه رو نشورین کاشی سرامیکا شل میشه در واحدتون رو محکم نبندین در خراب میشه روز درمیون باید پله ها رو طی بکشین و کلی بهانه دیگه 

بخدا مستاجرها رو دق داده 

من ب همه شون میگم بگین خب ولی کارخودتون رو بکنین

چرا این موضوع ساده رو اینقدر برا خودت پیچیدش کردیجوابی نداره حرفش چون بخوای حرفی بزنی و اعتراض کنی ب ...

من رعایت میکنم عزیزم این من از اول خیلی احترامش گذاشتم سرش گیج رفت خونه دربست هم میترسم کلا داره چرت میگه من قبض و کرایه رو سر موعد پرداخت میکنم اتفاقا ک بهونه دستش نباشه در هم هزار بار من خودم دیدم باز گذاشتن حالا اومده میندازه گردن من اصلا قبض به اون چ ربطی داره مشخصه دیدیه بار قبل جوابش ندادم داره پرو بازی در میاره

مادرشوهر من چندتا خونه داره داده ب مستاجر باور کنین زنگ میزنه بهشون میگه توی سینک ظرفشویی غذای روغنی ...

وای دقیقا حالا این اینجوری نبود اولش یهو یجوری شد پرو بتزی در اورد قیمت خونش مناسبه من خیلی حواسم بود از اول احترامش گذاشتم انگار سرش گیج رفته نمیدونم چ مرگشه