2777
2789

من به دلیل اعتیاد شوهرم دیگه رد دادم اومدم خونه پدرم دوهفتس و باید هم درس بخونم چون ک سال آینده آزمون دارم مهمه و سرنوشت سازه برام 

از اولم بخاطر جو و سمی بودن این خونه تصمیم ب ازدواج گرفتم مادری دارم کل دنیارم براش جابجا کنی یکبار نمیگه خوب کردی همیشه یه ایرادی داره ک بگیره الانم خودش دست ب خونش نمیزنه یکسره ب منو و خواهر کوچیکم غر میزنه ک چرا اینجا کثیف شد چرا ظرفا رو نشستی چرا فلان کارو نکردی و غرررر با لحن بد جوری ک عصبیت کنه یکسره همینه 

منم خونه خودم حداقل آقا بالاسر نداشتم بچم نداشتم تنها بودم میتونستم راحت درس بخونم اینجا هم شلوغه هم تغذیه خوبی ندارم هم احساس بدی دارم و مدام ناراحتم و تو فکر 

مامانم هیچ جا نرسیده بازم دارم رفتارای مجردی رو کم کم باز بهم نشون میده همیشهههههه ناراضیه و در حال غر زدن 

بنظرتون چکارکنم؟؟؟

بعد همین مادر میگه نمیخواد بری خونت و بمون جداشو در حالیکه شوهرم ازش خیلی بهتره و با درک و شعورتره 

موقع عروسیمم ۱میلیون برام جهاز نخریدن جز همون شیربهایی ک از شوهرم گرفتن هییییچ خرجی برام نکردن هیییییچ!!!!!

حالا بگید چکارکنم؟؟؟خانمای باتجربه بگید لطفااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه تو رو ندارم ولی تجربه زندگی توی یه محیط سمی بم گف یا برم کتابخونه یا از هدفون استفاده کنم.

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
با شوهرت صحبت کن ببن میتونه اعتیاد بزاره کنار یا نه تصمیم طلاق داری اول مستقل بشو

قصدم همین بود 

مامانم گفت حالا ک اومدی دیگه برنگرد 

اخه من نیومده بودم بمونم مهمون بودم اینجا یهو گفت بمون نرو

واااای خیلی سخته. مادر منم تقریبا همینه. وقتی ۲ هفته میام پیشش بمونم مثلا ، باهم اخلاقمون نمیخونه. 

اول مستقل بشو ، بعد اگر شوهرت درست نشد طلاق بگیر. جداگانه زندگی کن. مادرت پیرت میکنه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده