2777
2789
عنوان

خانوما بیایید بگید چ برخوردی کنم با این صاحب خونه پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 55 پست
خب پس ولش کن بذار هر زری میخاد بزنه ولی حتمن حتمن دنبال خونه ای مناسب شرایطت باش

خب من اینقدر زبون ب جیگر گرفتم که سال دیگه با قیمت مناسب باهامون راه بیاد اخه بخوام بلند شم ک میریدم بهش😂😂😂

وای دقیقا حالا این اینجوری نبود اولش یهو یجوری شد پرو بتزی در اورد قیمت خونش مناسبه من خیلی حواسم بو ...

هرچی گف بگو باشه شما درست میگین 

این خانم ک غیر ممکنه مستاجر بخاد پاشه بره دعوا نکنن 

انقد از سر و ته پول پیش میزنه ک بدبختا با چشم گریون میرن از اینجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رعایت میکنم عزیزم این من از اول خیلی احترامش گذاشتم سرش گیج رفت خونه دربست هم میترسم کلا داره چرت ...

درسته

فقط در جواب بگید تمام موارد رعایت شده و قبوض سر موعد مقرر پرداخت

بعضی صاحبخونه ها اصولا گیرن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اول ریلکس باش چرا باید دستات بلرزه بعدم بهش حساس شدی مثل پیامک تبلیغاتی بهش نگاه کن و نکته آخر اینکه ...

خواهری هرجا میرم صاحبخونه بی شعور ب تگرم. میخوره قبلیه یه جیزی بود ک. نگو حالا گفتم. این خوبه وقتی اومدم چقدر ذوغ داشتم احترامش میکردم یهو دور ورداشت خب پول نداریم بریم جای دیگه خیلی گرونه اون تایم قراردادمون منم شموت کردم ک لج نیوفته باهامون فقط کم محلش کردم هربار زنگ زد جوتبش ندادم

درستهفقط در جواب بگید تمام موارد رعایت شده و قبوض سر موعد مقرر پرداختبعضی صاحبخونه ها اصولا گیرن

افرین باشه ابجی میشه کمکم کنی لطفا راجب بی احترامی ک بهم کرد دفعه قبل چیزی بگم؟ 

درستهفقط در جواب بگید تمام موارد رعایت شده و قبوض سر موعد مقرر پرداختبعضی صاحبخونه ها اصولا گیرن

و اینکه من هزار بار گفتم قبض وازو بفرست پرداخت کنم نداد اینو چجوری به روش بیارم محترمانه ک بشینه سر جاش

افرین باشه ابجی میشه کمکم کنی لطفا راجب بی احترامی ک بهم کرد دفعه قبل چیزی بگم؟

نه فعلا حرفی میون نیار ببین چ جوابی میده

اگه حرف و گله ای کرد شما با احترام بیان کنید بی احترامی قبلو

هرچی گف بگو باشه شما درست میگین این خانم ک غیر ممکنه مستاجر بخاد پاشه بره دعوا نکنن انقد از سر و ته ...

یر زن ادم بدی نیست ینی با بقیه مستاجراش خیلی خوبه هااا حالا با منی ک اینقدر احترامش داشتم اینجوری کرد

خودمم حساسم میدونم اما تا بی احترامی نبینم ک حساس نمیشم 

مثلا به بقیهذمستاجراش اینقدر سوغاتی و این چیزا میده ب من میرسه گردنشو بالا نگهمیداره انگار ملکه هست و خیلی خشک منم بعد بی حرمتیش سگ. محلش کردم جواب ندادم فقط ک سال دیگه موقع تمیدد باهامون راه بیاد اما جومون خشک شد حالا میگفتم بردارم زنگش بزنم بهش بگم بار قبل توهین کردید توقع نداشتم 

یا بنظرت همون پیام کوتاهی ک بچها گفتنو بنویسم

نه فعلا حرفی میون نیار ببین چ جوابی میدهاگه حرف و گله ای کرد شما با احترام بیان کنید بی احترامی قبلو

چجوری بیان کنم با احترام مغزم کار نمیکنه لطفا بگید ابجی ک اماده جواب تو استینم داشتهدباشم

میدونی اگه کسی چیزی بگه جواب ندم همش خگدمو سرزنش میگم خاک. تو سرت ترسیدی چرا جواب ندادی چرا نریدی بهش البته شوهرمم خیلی اتیش بیار میشه هر وقت گفتم بدترم کرده ک من بودم. میریدم بهش تو چرا تریدی بهش و این چیزا حالا خودشم اینجوری نیستا منو شارژ میکنه

چجوری بیان کنم با احترام مغزم کار نمیکنه لطفا بگید ابجی ک اماده جواب تو استینم داشتهدباشم

من که واکنش ایشون نمیدونم فعلا همون پیام عادی با عرض سلام بفرستید