2777
2789
عنوان

خانوما بیایید بگید چ برخوردی کنم با این صاحب خونه پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 55 پست
ابجی یه چیزی من هزار بار بهش گفتم یه شناسه برام بفرسته مال کنتور نفرستاد بنظرت چجوری به روش بیارم و ...

نه بابا ول کن، با دعوا و بحث الکی اعصابتو خورد نکن. فقط در جواب خیلی ساده بگو من که همیشه رعایت میکنم.

شناسه رو هم من نمی‌دونم برای چیه، ولی اگه لازم داری هی بپرس. انگار نه انگار که صدبار پرسیدی! بالاخره جواب میده 😅

چرا این موضوع ساده رو اینقدر برا خودت پیچیدش کردیجوابی نداره حرفش چون بخوای حرفی بزنی و اعتراض کنی ب ...

میگم ابجی من چمه چرا باید برای همجین مسعله ساده ای تپش قلب بگیرم و دستام بلرزه و نفسم بند بیاد😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا ول کن، با دعوا و بحث الکی اعصابتو خورد نکن. فقط در جواب خیلی ساده بگو من که همیشه رعایت میکن ...

شناسه قبض گازو نداده قرار بود بده تا پرداخت کنم مال واحت ما پیامک قبض گاز میره برا خودش هزار بار گفتم نداده اما قبض برق ک من سر وقت پرداخت میکنم گفت پرداخت کن برا همین میگم زر میزنه

میدونی اگه کسی چیزی بگه جواب ندم همش خگدمو سرزنش میگم خاک. تو سرت ترسیدی چرا جواب ندادی چرا نریدی به ...

سعی کن ریلکس باشی زیاد درگیر حرف صاحبخونه نباش حس میکنم نشخوار ذهنی داری

میتونی ی بار حضوری جامع و آروم به این مواردی که عرض می کنند رعایت نمی کنید اشاره کنید و بگید به هر حال خارج از بحث مستأجر و صاحبخانه بودن همسایه ایم و درست نیست باعث صلب آرامش هم بشیم ما هم ی مدتی ساکن منزل شما هستیم جوری نباشه که معذب باشیم و اینکه شما مثل مادر بنده عزیز و قابل احترامین 

من خودم این مدل بیان می‌کنم جوری که دلخوری پیش نیاد و حرفمم زده باشم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

میگم ابجی من چمه چرا باید برای همجین مسعله ساده ای تپش قلب بگیرم و دستام بلرزه و نفسم بند بیاد😭😭😭

امیدوارم به زودی صاحبخانه بشی

دمکرده زعفران و نبات برا تپش قلب و استرست خوبه

منم یه کم مثل شما هستم. هرچی بیشتر با مردم سر و کار داشته باشی و تجربه‌ت بیشتر باشه و کار و مشغولیت بیشتری داشته باشی این حساسیت هم کمتر میشه.

خیلی به این که فلانی چرا شأن منو رعایت نکرد، فلانی چرا به من احترام نذاشت، فلانی چرا با من مهربان نبود فکر نکن.

اکثرا مردم درگیر کارهای خودشون هستن و اصلا تو فکر اینکه با شما چه رفتاری بکنند نیستن. منظوری به شما ندارن، فقط می‌خوان کاری که مد نظرشونه انجام بشه. سخت نگیر.

سعی کن ریلکس باشی زیاد درگیر حرف صاحبخونه نباش حس میکنم نشخوار ذهنی داریمیتونی ی بار حضوری جامع و آر ...

اره ابجی نشخوار دارم از نوع خیلی شدیدش بخدا روانی میشم یکی بهم تو بگه 

اره کار شما درسته حرفتو در چهار چوب احترام زدی هم تو دلت نمونده هم فهموندی طرف حدشو بدونه هم هندونه زیر بغلش گذاشتی هم جوریه ک طرف نتونه بی حرمتی کنه کاش منم عین تو بودم 

ابجی قشنگم خودم تهجمی هستم میخواستم دعوا کنم 

اما میتونی شما یه متن مختصر و مفید برام بنویسی و بگی ایا بنظرت براش اینوبفرستم یا ن؟ ممنونت میشم خانومی😭

مطمئنید شما بد برداشت نکردین؟آخه «سلام وقتتون به خیر، لطفا...» چه بدی داره؟!!

نمیدونم بخدا شایدم چون یبار باهام بد حرف زده من جبهه گرفتم ادم خیلی منطقی هستم خودم اگه اشتباه کرده باشم قبول میکنم

ببین ترفشو محترمانه زده اما هیچکدوم درست نیست مثلا اولا قبضو من دادم دوما قبض به اون چ تازه من بارها مصر بودم قبضو بده پرداخت کنم الان این رفتارش چ معنی میده؟ حتما منظور و نیتی پشتش بوده

منم یه کم مثل شما هستم. هرچی بیشتر با مردم سر و کار داشته باشی و تجربه‌ت بیشتر باشه و کار و مشغولیت ...

جدی میگی ابجی؟ اره من همش بیکارم همش میشینم فکرای سالها قبل میاد تو ذهنم کی چند سالگیم باهام چجوری برخورد کرده قبول دارم بشدت حساسم بار اول ک بی احترامی کرد تا ماه ها عصبی یودم

سعی کن ریلکس باشی زیاد درگیر حرف صاحبخونه نباش حس میکنم نشخوار ذهنی داریمیتونی ی بار حضوری جامع و آر ...

ابجی تو چقدر خانومی ممنونم بابت وجودت تو تاپیکم تو با خرفت تا حدودی ارومم کردی زیاد😭😭😭😭من چمه نرمال نیستم بخدا 

اره ابجی نشخوار دارم از نوع خیلی شدیدش بخدا روانی میشم یکی بهم تو بگه اره کار شما درسته حرفتو در چها ...

گلم اگه در صدد جواب دادنی همون پیام کوتاه براش بفرست

درگیر جواب. برداشت و فکر اون خانم نباش 

ابجی تو چقدر خانومی ممنونم بابت وجودت تو تاپیکم تو با خرفت تا حدودی ارومم کردی زیاد😭😭😭😭من چمه نر ...

کتاب هنر ظریف بی خیالی وقت کردی حتما مطالعه کن برات مناسبه

فایل PDF هم میتونی دانلود کنی

پادکست صوتی هم داره اگه تلگرام داری قسمت سرچ بزن کانالا برات میاد

نمیدونم بخدا شایدم چون یبار باهام بد حرف زده من جبهه گرفتم ادم خیلی منطقی هستم خودم اگه اشتباه کرده ...

حالا چه نیتی پشتش باشه، چه اینکه بیشعوری پشتش باشه! مهم نیست. اصلا بهش فکر نکن.

در ضمن سعی کن بیکار نمونی عزیزم. هرچی مفیدتر باشی خودت بیشتر راضی میشی.

کتاب هنر ظریف بی خیالی وقت کردی حتما مطالعه کن برات مناسبهفایل PDF هم میتونی دانلود کنیپادکست صوتی ه ...

خیلی خوبی تو خواهری خذا اجرت بده من حال روحیم اصلا خوب نیست یه مدت قرص خوردم خوب بودم باز الان قرصا قطع کردم عین سابق شدم بدنم میلرزه دستام صدام پنیک میشم

ابجی میخوام جواب بدم حتما چون فک میکنی من یابو ام حالیم نیست اون متن بود م گفته بودی ما همسابهذایم و موجب سلب ارامش هم نشیم و اخرش احترام بود ک تو جای مادرمی بنظرم خوب بود هم خرفمو زده بودم هم اخرش انگارخرش کرده بودی میشه اونو بگی چجور بگم یجور ک میدونی هوشمندانه بنویسی کپی کنم براش اخر شب