2777
2789
عنوان

من اگه طلاق بگیرم پیش مامانم روانی میشم بخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 43 پست
بشین خونه خودت بی منت. منم یکسری اختلافاتی داشتم با همسرم چند سال‌ . شوهرم خود شیفته بود .خیانت - مج ...

چجوری پیدا کردی؟ من از هر راهی وارد شدم نشد وابسته به خانوادشه و کم کاره

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور رامش کردی؟؟من بچه ندارم و حداقل این بابت خیالی ندارم

تو همین نی نی سایت یه خانمی کمک کرد. ویژگی های همسرمو که گفتم گفت اوت خودشیفته هست. و خصوصیاتش تو نت پیدا کردم. و الان سفت و محکم بر سر عقایدم وایمیستم بدون ترس. در حالیکه قبل به حرف شوهرم بیشتر گوش می‌کردم. طوری شد که اون منو از عرش به فرش رسوند و من اون از فرش به عرش رسوندم .

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

بمون پای شوهرت اگر راه درمان داره درمانش کن  هنوز نمیه راه نرفتی پشیمونی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
چیکار کردی میشهبه منم یکی شوهر منم خودشیفتست

عزمزمه. پایین توضیح دادم‌ .فک کنم در این مورد تایپیک هم زده بودم. سفت و محکم بر عقاید خودت وایسا. البته اگه مطمئنی درستن.

چجوری پیدا کردی؟ من از هر راهی وارد شدم نشد وابسته به خانوادشه و کم کاره

این وبیاد خودت بفهمی. با توجه به ویژگی های شوهرت. من نمیدونم شوهرت چجور آدمیه

مامان من از مامان تو هزاران برابر بدتره 

خدا شاهده چه روزای سختی گذروندم خونه شوهر ولی قهر نرفتم چندروز پیش شوهرم داشت مسخرم میگفت به پسرم میگفت این برعکس زنای دیگه ست هیچ وقت نشده قهر کنه بره خونه باباش😔

دقیقاً منم به خاطر همین چیزام سعی می‌کنم با همه چی شوهرم بسازم شوهر من معتاد اینا نیست الا یه ایرادای دیگه‌ای ولی خوب قابل تحمل ولی گاهی من از کوره در میرم ن حتی بیشتر از یک روز خونه مامانم مهمونی نمی‌تونم برم چون دقیقاً عین مامان شماست یعنی دو تا ظرف توی سینک باشه اونقدر غر می‌زنه که مجبور بشی بشوری در حالی که خونه خودم شده که یه روز کامل دست به سیاه سفید یا حتی چند روز به هیچی دست نزدم و کسی بهم نگفته که چرا دست نزده در حالی که من الان مریضم حالم بده میرم خونه مامانم که بهم برسه چون بچه کوچیکم دارم روز اول یکم می‌رسه از روز دوم منت اخم غرها شروع میشه مجبور میشم با این حالم فرار کنم از خونش جالب اینجاست که به هر کسی می‌تونه برسه به غریبه‌ها ه خاطر حرف مردم همه کار می‌کنه ولی من که بچه‌شم یه آب میاره میره دستم کلی منت میزاره یل عروسی که قهر می‌کردم می‌رفتم خونه مامانم و همه چیو بهشون می‌گفتم ولی بعدها فهمیدم که چقدر خونه شوهر با خونه مادرم فرق داره عی می‌کنم اصلاً از خونم نرم همین دیشب یه دعوای خیلی بزرگ به شوهرم کردم و دو ساعت تو خیابون موندم ولی باز خونه مامانم نرفتم همین مادر‌ها کاش بچه نیارن چون یه بچه روانی تحویل جامعه میدن و هم می‌خوای گله کنی یه کاری می‌کنن که از درد و دلت پشیمون میشی من با تایپ صوتی نوشتم شاید خیلی غلط املایی داشته باشه 

برام صلوات میفرستین
واقعا درکت میکنم خیلی بده منم عین توام الان موندم چ غلطی بکنم

ببرگرد اگه می‌تونی زندگیتو درست کن تمام تلاشتو بکن شوهرت ترک کنم دیدی نمی‌شه اول خودتو بساز مستقل شو بعد جدا شو فقط مراقب باش بچه‌دار نشی تا قبل از درست شدن مشکلاتت اصلاً بچه‌دار نشو دختر کلاً بعد از ازدواج دیگه دیگه نمی‌تونم مثل قبل با پدر مادرش زندگی کنه چون دیگه خانم خونه خودش شده بود چه برسه مثل ما که خونه پدر مادرمون پر از مشکلات ما کلاً باید قید طلاق و برگشتن پیش پدر مادرو بزنیم

برام صلوات میفرستین