بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توام اصلا ب روی خودت نیار با هر کسی مث خودش رفتار کن اگرم چیزی گفتن بگو منم مث تو رفتار میکنم مگع بد ...
اللن همشون منو کم محل کردن ینی توهین علنا کسی خبرمگ سرتغمو نمیگیرخ یبار زنگ زدم به یکیش جوتبم نداد عمدی من فقط بدونم ارثمو میگیرم ول میکنم میرم اصلا ازین شهر
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
خودت نزار ازت سو استفاده کنن از حقتم نگذره هر جور شده ارثت بگیر ازشون
چجوری بگیرم در بیاد بگه مال خودمو دوس دارم بدم ب فلانی همشم میگه تو کاری برام نمردی درحالی من مارایی مردم ک هیچ احدی برای مادرش نکرد چی بگم اصلا کوره نسبت به من بخدا منی چ اهل این چیزا نیستن امروز میگفتم یه دعای محبت بگیرم ببینم درد این ادم چیه
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭