2777
2789
عنوان

میترسم نتونم هیچوقت ازدواج کنم کمکم کنید پسر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهاآره خب اعتماد همون حضوری هم سخته ولی خب بازم بودن کسایی که با مجازی بهم رسیدن زندگی خوبی داشتنآره ...

تعداد خیلی کمی بودن که مجازی اوکی شدن و رابطه پایداری داشتن 

اره میتونه مجازی بستر خوبی باشه ولی باید بعد از مدتی حضوری باشه و خانواده ها رو شناخت شخصیت طرفو شناخت وگرنه همینجوری نه 

خوشبحال اون دختری که زن تو میشه

نه والله ما ادم خاصی نیستیم فقط معتقد به یه سری چهارچوب ها هستیم که متاسفانه خیلیا رعایت نمیکنن

خدارو قبول داریم و میدونیم نباید به بنده هاش ظلم کنیم 

رابطه های الکی و کوتاه مدتم یه نوع ظلمه دیگه ...

زوده باو

بستگی به شرایط فردی داره عزیز برای یکی شاید ۳۰ سالگی حتی زود باشه برای یکی ۲۲ سالگی شاید خیلیم دیر شده باشه 

نوع خانواده تو بلوغ فکری نوع ارتباط با دیگران همه مهمه 

البته باید به این توجه کنیم تو شاید تو ۲۱ سالگی به اون بلوغه برسی ولی ایا همسر ایندت هم پخته هست یا خیر اصل تناسب تو رابطه خیلی مهمه باعث پایداری رابطه میشه

بستگی به شرایط فردی داره عزیز برای یکی شاید ۳۰ سالگی حتی زود باشه برای یکی ۲۲ سالگی شاید خیلیم دیر ش ...

من همسن تو ام اما به نظرم برای ازدواج زوده یعنی آشنایی و دوستی و اینا اوکیه ولی ازدواج و قبول مسئولیت زوده 

تعداد خیلی کمی بودن که مجازی اوکی شدن و رابطه پایداری داشتن اره میتونه مجازی بستر خوبی باشه ولی باید ...

اوهوم

آره خب هم میشه همشهری پیدا کنی هم غریبه 

به هر حال موفق شی