2777
2789
عنوان

میترسم نتونم هیچوقت ازدواج کنم کمکم کنید پسر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 61 پست
میدونم سخته ولی خب با تلاش همه چی اوکی میشه عجله ندارم ولی دوست دارم کم کم دیگه با یکی اشنا بشم تا ب ...

آره خب

داخل گروه اینا داخل اقوام بگرد یکی پیدا میشه دیگه بالآخره

ولی بازم تنهایی خیلی بهتره بخدا از همه لحاظ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ببین این درست ترین کاره برای رهایی از حس تنهاییهم سن خودتم

یه سوال شما هم احساس میکنی نا کافی هستی یعنی من خودم هی تلاش میکنم هی میخوام بیشتر بدونم کار های بزرگتری بکنم هی دارم با خودم میجنگم که عقبم در صورتی که خیلی شاید نسبت به هم سنو سالام جلو هم حتی باشم 

ولی اذیت کنندست برام این موضوع به خاطر تک فرزند بودن نیست؟

آره خبداخل گروه اینا داخل اقوام بگرد یکی پیدا میشه دیگه بالآخرهولی بازم تنهایی خیلی بهتره بخدا از هم ...

اقوام که همه ازدواج کردن بزرگتر بودن 

گروه و اینا هم نمیشه اعتماد کرد به نظرم 

ببین من رفیقای زیادی داشتم تو رابطه بودن و شکست خوردن و برعکس موفق بودن 

بستگی به ادم داره دوتا ادم درست بهم برسن خیلی میتونن پیشرفت کنن لذت ببرن موفق باشن ولی امام از روزی که با ادم غلط وارد رابطه بشی هر روز برات جهنم میشه برای همین خیلی سختگیر هستم رو این مسئله

یه سوال شما هم احساس میکنی نا کافی هستی یعنی من خودم هی تلاش میکنم هی میخوام بیشتر بدونم کار های بزر ...

اره متاسفانه منم همین حسو دارم

حتی رو اعتماد بنفسمم تاثیر گذاشته

ولی خب چ کنیم تک فرزندم و دردسراش

کاربری دوم

اقوام که همه ازدواج کردن بزرگتر بودن گروه و اینا هم نمیشه اعتماد کرد به نظرم ببین من رفیقای زیادی دا ...

آها

آره خب اعتماد همون حضوری هم سخته ولی خب بازم بودن کسایی که با مجازی بهم رسیدن زندگی خوبی داشتن

آره واقعا همینجورم هست 

اره متاسفانه منم همین حسو دارمحتی رو اعتماد بنفسمم تاثیر گذاشتهولی خب چ کنیم تک فرزندم و دردسراش

اتفاقا میتونی از این موضوع استفاده کنی و قوی تر بشی خیلی تز افراد تک فرزندو دیدم موفق بودن و شدن همه چی به خودت و تلاش خودت بر میگرده