2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10250 بازدید | 171 پست
بود چند تایی رد کردم از ترسم از این مه انقدر از مردا میترسیدمو الانم نیست مورد خوب یا این که میان ای ...

میفهمم

توسل کن انشاءالله یه مورد خوب نسیبت بشه.

کدوم شهری؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بود چند تایی رد کردم از ترسم از این مه انقدر از مردا میترسیدمو الانم نیست مورد خوب یا این که میان ای ...

عزیزم من تاپیکتو خوندم

خیلی ناراحت شدم خیلی

ولی اواسطش ک گفتی معلمی و استخدامی برات خوشحال شدم

واقعا افرین که توی اون شرایط تونستی به جایی برسی بهت افتخار میکنم جدا

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
عموم‌ چیشد؟ هیچی کی میتونه چیزی بگه فهمید که مریض شدم ولی هیچ کس هیچی بهش نگفت مامانبزرگم به زور میگ ...

شاید خواهرتم بخاطر همین چیزا مشکل روحی پیدا کرده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم از سمت داییم بارها ازار دیدم از بچگی اخرین بار که سیزده سالم بود تهدیدش کردم دیگه سمتم نیومد به ...

این دایی رسما مریض جنسی بوده ،به زن داییت تعرض کرد کسی چیزی بهش نگفت ،نزدنش بمیره

چقدر برات ناراحت شدم و نا خودآگاه اشک ریختم بیشتر از تو برا خواهرت غصه خوردم ..عزیزم بگو کدوم شهری 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تو رو خدا هر چیزی رو هم گردن مادر نندازید

نندازم؟

تو این ۲۳ سال یک بار هم نتونست بیاد بگه خوبی؟

اصلا شبو خوب میخوابی؟ 

یا ببینم چه شکلی شدی؟ 

چرا بلده واسه بچه های قد و نیم قدی که زاییده مادری کنه 

فقط ما بد بودیم؟

اتفاقا هم همه چیز حتی با اون انتخاب بیشعورانه شوهرش مادرم بود تو زندگیم هیچ کس رو نفرین نکردم حتی این عموم رو 

ولی مادرمو نفرین کردم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
چقدر برات ناراحت شدم و نا خودآگاه اشک ریختم بیشتر از تو برا خواهرت غصه خوردم ..عزیزم بگو کدوم شهری

الهی از شادی اشک بریزی 

نمیتونم بگم بخاطر شناسایی شدن 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
الهی از شادی اشک بریزی نمیتونم بگم بخاطر شناسایی شدن

پس فقط بگو تهرانی یا نه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نندازم؟تو این ۲۳ سال یک بار هم نتونست بیاد بگه خوبی؟اصلا شبو خوب میخوابی؟ یا ببینم چه شکلی شدی؟ چرا ...

چی بگم والا

بهتون حق میدم از اینکه حالتون رو نمیپرسه دلگیر باشید

ولی خب هیچ زنی هم حاضر نمیشه بچه وزندگیشو ول کنه حتما دیگه کارد به استخونش رسیده بوده