2777
2789
عنوان

یکسال پیش بهم ت جاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4245 بازدید | 142 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی نامزد کنی و بهم بزنی..اینطوری عروسی نمیکنی و بعدا میتونی ازدواج کنی بگی نامزدی بعم خورده داشت ...

میشه لطفا از چاله درش نیارین و نندازیتش تو‌چاه؟؟؟

یه اشتباه بزرگتر کنه که اشتباه قبلش درست بشه؟؟؟؟

نمیدونم با این سطح ایده پردازی و رفع مشکل چطوری زندگی اداره میکنید

مگه اینکه کلا قید ازدواج رو بزنی و بری دنبال درس و کار وکار وکار...

شما تو‌کدوم غار زندگی میکنید ک میبرنتون برای معاینه بکارت؟

اصلا موضوع مهمی نیس که بخاطرش قید ازدواجو بزنه لطفا انرژی منفی ندید

اگه مثلا گفت پاشو بریم گواهی سلامت بگیر چی...اونجا بگی نه اولا هم اون فرد شک میکنه هم همه خانواده ت ...

اونی ک بخاد بهم بگه بریم واسه گواهی سلامت همونجا سیکشو میزنم

دوستم یه صحبت کوچیک میکنم بعد تصمیم با خودتبه هزاران دختر تجاوز شده یعنی هیچکدوم ازدواج نکردن ....هم ...

دقیقا میخام بخونم کنکور بدم و برم دنبال ایندم فعلا اصلا به فکر ازدواج نیستم

خیلی ممنون بابت حرفات همشون باارزش بودن❤️‍🔥

شما تو‌کدوم غار زندگی میکنید ک میبرنتون برای معاینه بکارت؟اصلا موضوع مهمی نیس که بخاطرش قید ازدواجو ...

اونی که تو غار زندگی میکنی تویی فکر کنم...در ضمن اسی بچه نیس که بخوای با حرفای الکی و خاله خرسی دلشو خوش کنی...واقعیت جامعه همینه...در ضمن من گفتم اگر مادر خواستگارت این پیشنهاد رو داد میخوای چیکار کنی... تو جامعه الان هنوز خیلیا هستن که میرن دنبال گواهی سلامت...ربطی به غار نداره...شما یا تو‌جامعه نیستی یا چون اطراف خودت اینجوری نیستن فکر میکنی همه جامعه همینه...نه ...هنوز بیشتر مردها این قضیه براشون مهمه واقعیت جامعه اینه

سلام عزیزم من نمیدونم چجور شهری و با چه ادمایی زتدگی میکنی اما از نظر من براس نسل جدید رابطه قبل ازدواج برای خیلیا نرماله اتفاق اگه گواهی و ازینجور چیزا بخان ادم باید بهشون شک کنه که دیگه توی این دوره زمونه بنظرم ارزشی نداره لنگاتو باز کنی ببینم دست نخورده ای یانه اونم وقتی خودش هر گوهی خاستن خوردن نمومش همین فردیکه اینکارو باهات کرده الانم خوشخوشانشه که مرده هر غلطی بخاد میکنه تهدیدتم میکنه تازه

ببین کلی راه داری

بخوای میتونی ترمیم کنی

بخوای میتونی بیای شهرای بزرگ که این تفکرات مسخره توشون کمتره 

بخای میتونی صادق باشی و به طرفت همون اول بگی بهت تجاوز شده 

بخایم اصلا نیاز نیست به کسی توضیحی بدی چون ربطی بهش نداره 

ولی چیزیکه هست اینکه اگه تجاوز بوده حتی یک درصد هم مقصر نیستی خودنم میدونی هدفش از انجام اون کار چی بوده پس به عنوان به هیییجچچ عنوان تن به خاستش نده 

به خدا ارزشت توی یه رابطه خلاصه نمیشه برو درستو بخون از اون محیط دور شو بیا جاییکه اخرین فکرشون برای ازدواج این باشه که شب حجله خون میاد یا نه

واقعا عوق به این تفکرات مسخره که هرچی میکشیم از همین تعصباته تمومیم نداره کی میشه ازین عقاید رها شیگ

اونی که تو غار زندگی میکنی تویی فکر کنم...در ضمن اسی بچه نیس که بخوای با حرفای الکی و خاله خرسی دلشو ...

براشون مهمه؟عیجانم مردا هرعلطی میخان بکنم بعدم یه دختر افتاب مهتاب ندیده در بست گیرشون بیاد

از ماست که برماست تا کی مخواین طبق اصول این جامعه پیش برین؟تا وقتی ما زنا ارزش خودمونو تویه قطره خون میبسنیم تا وقتی من شما میبینیم که چه دخترایی بخاطر تجاوزیکه مقصر نبودن خودکشی میکنن چه کسایی بخاطر سادگیشون تو بچگی تن به هر ازدواجی میدن چه مردایی زناشونو برای این قضیه ازار و سرکوب میکنن چه زنایی بخاطر طبیعت بدنشون که از بچگی پرده نداشتن یا خون نیومده بهشون انگ هرزگی زدن  حاضر به سنت شکنی نیستیم اونم بخاطر اینکه علیاحضرت جناب شوهر فک نکنن ماعم یه نیازهایی داشتیم ماعم یه طبیعتی داریم این جامعه عوض بشو نیست

اگه تو جرئت سنت شکنی نداری برو عقب بزار نسل جوون کارو پیش ببرن و گرنه تا عمر داریم باید شاهد قتل و خودکشی دخترامون سر همچین مسائت کوچیکی باشیم که تو کشورای دیگه میخندن بهش 

امان از مغز پوسیده امان از تعصبات امان از زن برابر زن

ما زنا هرچی میکشیم از دست خودمونه