وااای نه اصلا به حرف اینایی که میگن برو باهاش ازدواج کن و بااایدیه گوش نکن
یه پرده که حالا از دست رفته ارررزش نداره کل عمرتو به فنا بدی
از دست رفت؟! فدا سرت
انقدر هستن که اصلا براشون مهم نیست
بعدشم معمولا با یک رابطه به این راحتیا از دست نمیره
برو پیش یک دکتر معاینه کنه ببینه چقدر آسیب دیده.. بعد از یک بار رابطه دیگه رابطه نداشته باشی شاید ترمیم بشه خودش. مورد نزدیک دیدم اینجوری شده
فقط اینو بهت بگم
شده بری با یه هزینه هنگفتم شده رشوه بدی بدوزی یا چمیدونم مخ دکتر بزنی برا ازدواج گواهی بهت بده حاضرر نشو با این آدم ازدواج کنی
این آدم مریضه وگرنه یه مرد اگر غرور داشته باشه وقتی میبینه طرف نمیخوادش به زور یکیو مال خودش نمیکنه. اون هدفش همین بوده حالام اینکارو کرده به خیال خودش موفق شده. نزار به هدفش برسه. هرررگز
بابااا دوست من الان داره راحت میره به دوست پسرش خیلی ببخشید میده اصلا هم براش مهم نیست. من کارشو تایید نمیکنم. ولی فقط دارم میگم ارزش نداره آینده تو به خاطر یه چیزی که به نظر من اصلا ارزش نداره خراب کنی.
اون طرفم بلاک کن از همه جا تهدیدش کن دیگه سمتت نیاد. بهش بگو تا قبل از اون کار شاید 1 درصد امکان داشت باهات بمونم بعد از اون دیگه نه. حتی میتونی بری ازش شکایت کنی. فقط به حرف هر کی هر کی گوش نکن. هر کی هر جور راهنماییت کرد دلیل بر درست بودنش نیست خصوصا اینجاا
منم خواهرانه دارم بهت میگم آینده تو خراب نکنی به خاطر چیزی که رفته. انقدر مورد هست که اصلا براش مهم نیست بکارت دختر