2777
2789
عنوان

یکسال پیش بهم ت جاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 142 پست
واقعا یعنی چیزی نگفت ک چرا خون نیومد؟

نه عزیزم اگه رابطه خوب و حرفه ای انجام بشه توی خیلی موارد اصلا خون نمیاد

خیلی از افراد از بچگی این پردرو لطور طبیعی ندارن

خیلی از منابعم میگن اصلا همچین پرده ای وجود نداره 

براشون مهمه؟عیجانم مردا هرعلطی میخان بکنم بعدم یه دختر افتاب مهتاب ندیده در بست گیرشون بیاداز ماست ک ...

حرفات بیشتر شعاره تا چیز دیگه... اینکه اسی بخواد سنت شکنی کنه یا نه به خودش مربوطه نه به تو که بگی کی بره کنار که اون میخواد سنت شکنی کنه... خودتم میدونی حرفات برای جامعه ایران فقط شعاره...هنوز که هنوزه اونی هم که تو شهر خیلی بزرگ و تو ازادی کامل زندگی میکنه بازم این مسیله رابطه براش مهمه...تو میخوای چشماتو ببندی دیگه اون میل خودته... هنوزم هستن دخترایی که بخاطر این قضیه حاضر نیستن ازدواج کنن و تا اخر عمر مجرد موندن چرا چون شاید قبلا اشتباهی کردن یا نه به زور مورد تجاوز قرار گرفتن...اما این خیلی واسه اکثریت مردها فرقی نداره... دقت کن میگم اکثریت...شاید تو این بین یکی هم پیدا بشه که یه دختر رو همونجوری بپذیره اما احتمالش خیلی کمه... متاسفانه تو میخوای واقعیت جامعه رو جوری دیگه جلوه بدی که خب نیس...در ضمن تغییر در مورد این قضیه فقط دست من یا امثال تو نیس که بریم کنار یا باشیم...اتفاقا تو این زمینه دید مردها باید تغییر کنه که فعلا اونقدری تغییر نکرده...اتفاقا خودشون هر غلطی میکنن اما واسه ازدواج دنبال کسی ان که تو این زمینه تجربه ای نداشته... حالا میخواد تجاوز بوده باشه یا به میل خودش...خیلی فرقی تو این زمینه براشون نداره... دیگه تو نظرت اونه نظر منم که روانشناسی خوندم و تویه سری مراکز کار کردم اینه...واقعیت جامعه الان اینه...شاید رابطه درحد دوست دخترپسرعادی شده باشه اما رابطه جنسی داشتن نه...والسلام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براشون مهمه؟عیجانم مردا هرعلطی میخان بکنم بعدم یه دختر افتاب مهتاب ندیده در بست گیرشون بیاداز ماست ک ...

درضمن دیگه سین نزن...چون هرکسی نظری داره..منم نظرم اینه...اتفاقا تو شهر بزرگ زندگی میکنم و تو‌جامعه هم زیاد بودم و هستم...قضیه گواهی سلامت شایدتاحدودی کمتر شده باشه اما اینکه این قضیه رابطه نداشتن برای مردها هنوزم خیلی مهمه این منسوخ نشده.. بهتره نظرمونو دادیم دیگه انتخاب رو به عهده خود اسی بذاریم...نه اینکه به کسی که مخالف نظر ماست توهین کنیم...ازنظر منم اونی که واقعیت جامعه رو یه جور دیگه جلوه میده و دلخوش کنکه الکی به کسی میده اون مغزش پوسیده س...حرفامو زدم ...لطف کن دیگه سین نزن...چون اصلا دیگه نمیخونم...نخونده حذف میکنم... نظرتو اونه نظر منم این...هردوهم نظراتمونو گفتیم...منم امیدوارم جامعه به اون سمتی بره که یه دختر اگر به اجبار مورد ازار قرار گرفت نخواد تا آخر عمر عذاب بکشه وتاوان بده...امیدوارم...

وااای نه اصلا به حرف اینایی که میگن برو باهاش ازدواج کن و بااایدیه گوش نکن

یه پرده که حالا از دست رفته ارررزش نداره کل عمرتو به فنا بدی

از دست رفت؟! فدا سرت

انقدر هستن که اصلا براشون مهم نیست 

بعدشم معمولا با یک رابطه به این راحتیا از دست نمیره 

برو پیش یک دکتر معاینه کنه ببینه چقدر آسیب دیده..  بعد از یک بار رابطه دیگه رابطه نداشته باشی شاید ترمیم بشه خودش. مورد نزدیک دیدم اینجوری شده 

فقط اینو بهت بگم 

شده بری با یه هزینه هنگفتم شده رشوه بدی بدوزی یا چمیدونم مخ دکتر بزنی برا ازدواج گواهی بهت بده حاضرر نشو با این آدم ازدواج کنی 

این آدم مریضه وگرنه یه مرد اگر غرور داشته باشه وقتی میبینه طرف نمیخوادش به زور یکیو مال خودش نمیکنه. اون هدفش همین بوده حالام اینکارو کرده به خیال خودش موفق شده. نزار به هدفش برسه. هرررگز

بابااا دوست من الان داره راحت میره به دوست پسرش خیلی ببخشید میده اصلا هم براش مهم نیست. من کارشو تایید نمیکنم. ولی فقط دارم میگم ارزش نداره آینده تو به خاطر یه چیزی که به نظر من اصلا ارزش نداره خراب کنی. 

اون طرفم بلاک کن از همه جا تهدیدش کن دیگه سمتت نیاد. بهش بگو تا قبل از اون کار شاید 1 درصد امکان داشت باهات بمونم بعد از اون دیگه نه. حتی میتونی بری ازش شکایت کنی. فقط به حرف هر کی هر کی گوش نکن. هر کی هر جور راهنماییت کرد دلیل بر درست بودنش نیست خصوصا اینجاا

منم خواهرانه دارم بهت میگم آینده تو خراب نکنی به خاطر چیزی که رفته. انقدر مورد هست که اصلا براش مهم نیست بکارت دختر

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست

عزیزم متاسفم  از اتفاقی که واست افتاده  تو جامعه وفرهنگ  ایران  دوشیزه بودن برا اکثریت مهمه وشما الان  دوشیزه نیستی  اینو موقع ازدواج باید بگی  وگرنه میشه فریب درازدواج و  دردسر شه شاید...مثلا بگی طی  یه حادثه اسیب دیدی!( دروغ مصلحتی)  دیگم به راحتی به کسی اعتماد نکن و تو محیطی که احتمال چنین خطری هست قرار نگیر( مخالفین ریپ نزنن)

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....