2777
2789
عنوان

برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست
دقیقا فاز اونایی ک میگن ن درک نمیکنم

یا همه اش توی خونن یا قضیه رو جنایی می بینن😂

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نه و اینک چی بهشون بگم ک نرم

هیچوقت خودت را تو موقعیتی که نمیدونی چیه قرار نده

بگو سرم درد میکنه سرماخوردم یه بهونه بیار و نرو 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

ابجیم میگ الان هوا سرد بدمسیرم هست اونا الان پیش همن ولی ت رو میخان الکی بکشونن اونجا

مگ دوستات نیستن؟

اگ نمیخواستن تو بری ک اصلا نمیگفتن بهت 

ولی واقعا کیف داره اگ بری

بازم نظر نظر خودته 

مگ دوستات نیستن؟اگ نمیخواستن تو بری ک اصلا نمیگفتن بهت ولی واقعا کیف داره اگ بریبازم نظر نظر خودته

اره قطعا کیف میده ولی بدمسیر باید چندبار ماشین سوار و پیاده بشم و الان اقدام کنم احتمالا دوازده و نیم یک میرسم

نمی دونم ولی خیلی حس باحالیه با دوستات جمع بشیجمع دخترونه

اره من مجردم دوستام متاهلن بازم جمع میشیم یا کافه میریم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اخه یک ساعت نیم از خونتون دور هطت به نظرم تفریح سالمی هم نیست میشه بگید خواهرتون چرا مخالفت کرده

میگ بدمسیر باید دو سه بار سوار ماشین بشی و پیاده بشی و از طرفی دوتاشون خونشون اونجاست اون یکی هم خیلی نزدیک بوده رفته ولی برای تو مسیرش اذیت کنندس

میگ بدمسیر باید دو سه بار سوار ماشین بشی و پیاده بشی و از طرفی دوتاشون خونشون اونجاست اون یکی هم خیل ...

اهاخب درسته گلم دور همی با دوستن خوش می گذره اما قبول کن رفت برگشت برات سخت میشه بشین سر جات 😐😂😂😂😋😋

چرا قبل رفتن بهت نگفتن؟

میگم دوتاشون ک اصلا پیش هم هست خونشون یکیشون هم امروز کار داشته رفته اونجا 

منم باید امروز سرکار بودم ولی نرفتم حالا ک نرفتم میگن بیا