2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 103 پست
نه اصلا نمیشه گفت وای چرا ببرم دکتر گناه داره و این حرفا این جور بچه ها بیش فعالی دارن خیلی باهوشن و ...

علاعمش از از نو پاییش یادتونه؟ 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دو تا بچه دارم سنمم کمه 

پس چرا ما اینطوری نشدیم شوهرت خودش میخواد فاصله بگیره ازت زیر نظر داشته باشش برید روانشناس خانواده 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

بیشتر بچه اولیا خوب و مظلوم و آروم بچه دومی پرو و شلوغ و تخس منم دخترم بشدت خانم و مهربون پسرم شیطو ...

😂😂😂😂حالا من مرحله اولم میگم دومی پسر باشه 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

هر جور ک صلاحه ولی زندگی با بچه هم شیرین هم خیییییلی سخت فقط سختش بزرگ کردنش از بارداری تا 5 سال

عزیزم مامان من چهارتا بچه بزرگ کرده میگه هر چی بزرگتر میشن سخت میشه 😂😂😂 به دلت صابون نزن ، میگه کاش بزرگ نمیشدین 

با اینکه بچگیمون خیلی سر و فضول بودیم

مطمن باش بچه بیاد فاصله میوفته صد درصد

نه.

اینطور نیست.

باید مدیریت کنین.

من از ۴ ماهگی گهواره ی بچه مو خارج اتاق گذاشتم.ولی درب اتاق باز بود و چکش میکردم.

که به بوی بدنم عادت نکنه

از ۲ سالگی اتاقشو جدا کردم

و از دوسالگی به صورت ویژه به خودم و اندامم و اخلاقم رسیدم.

و همیشه همه چی شیرین بوده

بیشتر بچه اولیا خوب و مظلوم و آروم بچه دومی پرو و شلوغ و تخس منم دخترم بشدت خانم و مهربون پسرم شیطو ...

چقدر خندیدم 🤣🤣🤣 خپ چرا فش میده دختر

من بعد ده سال حامله شدم ازشوهرم دورافتادم وای ب اینکه حالا ب دنیاهم بیاد البته دیگه دومی نمیارم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

وای نکنه تو منی هستی یامنم توام😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقا شرایطم مثل شماهست هرچه دخترم مودب تر میشه پسرم بی ادب تره

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

وای نکنه تو منی هستی یامنم توام😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقا شرایطم مثل شماهست هرچه دخترم مودب تر میشه پس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣