2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 103 پست
وابستگی و عشق زن و شوهر که با بچه کم نمیشهما هم بعد از ۶ سال بچه دار شدیم و الان بچمون ۲ سالشه و مثل ...

ما زود بچه دار شدیم خدا رو شکر مثل قبل هستیم، تازه روزایی که بچم خونه نیست هم همش میشینیم راجب کاراش و شیرین زبونیاش با هم صحبت میکنیم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما زود بچه دار شدیم خدا رو شکر مثل قبل هستیم، تازه روزایی که بچم خونه نیست هم همش میشینیم راجب کاراش ...

به نظر منم دیر و زود نداره، بعد از بچه زندگی تلخ نمیشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
علاعمش از از نو پاییش یادتونه؟

اره خیلی خراب کاری میکرد وقتی چهار دست و پا رفت سه ماهه بود اصلا تو بغل نمیموند انقدر وول می‌خورد از یچ چیز نمی‌ترسید خیلی باهوشه بی نهایت حافظه خوبی داره 

وای نکنه تو منی هستی یامنم توام😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقا شرایطم مثل شماهست هرچه دخترم مودب تر میشه پس ...

اره بخدا حالا ذات پسرا شیطون تر و قلدرتر هست ولی اگه بچه دومی هم باشن دیگه بدتر 

اره خیلی خراب کاری میکرد وقتی چهار دست و پا رفت سه ماهه بود اصلا تو بغل نمیموند انقدر وول می‌خورد از ...

اخی خدا حفظ کنه برات 

من پسرم عین چسب میچسبید ب من و بغل هیشکی نمیره زیاد اونم خیلی گربه می کنه و اینکه نسبت ب اولی خیلی باهوش و زبر و زرنگ 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
به نظر منم دیر و زود نداره، بعد از بچه زندگی تلخ نمیشه.

ببینید عزیز شاید شما تو شرایط من نبودید 

من خیییلی سختی کشیدم کمکی نداشتم 

خانوادم دور بود و مشکلاتم با همسر م ک تربیت غلط داده شده بهش 

شاید بخاطر سن کم شرایط بهم سخت تر گذشت 

بخاطر خستگی زیاد حتی نای صحبت کردن با شوهرم رو نداشتم

نمی تونستم بهش اهمیت بدم 

رو ح و روانم و جسمم ریخته بود بهم 

اینا  99 درصد ادم رو از همسر و دلخوشی و خوشگذرانی های بیرون دور می کنه

بخاطر مریضی هایی ک گرفتم ک بماند چقددد درد کشیدم و نتونستم قرص بخوزم

منم تو تایپینگ باید میگفتم ک موقت ابن شرایط بعد 2 سال ک بچه رو از شیر بگیری راحت تر میشی 

ب هر حال خوش حالم ک شما مثل من نبودید

ببینید عزیز شاید شما تو شرایط من نبودید من خیییلی سختی کشیدم کمکی نداشتم خانوادم دور بود و مشکلاتم ب ...

بله

حق با شماست، سختی و مشکلات زیاده. مثلا بچه من رفلاکس و کولیک داشت، کم خواب بود، هنوزم که دوسالشه خوابش خیلی خیلی کمه. پرانرژیه. خب من تایم استراحت ندارم، ولی این دوران رو بعنوان تلخی زندگی نمیدونم. کلا مادر شدن کار سختیه، تو شرایط نامساعد هم سخت تر!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بلهحق با شماست، سختی و مشکلات زیاده. مثلا بچه من رفلاکس و کولیک داشت، کم خواب بود، هنوزم که دوسالشه ...

اره پسر منم کولیک و رفلاکس داشت اینا همه شرایط سخت هستن ن تلخ 💔💔💔💞💞💞