بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمی دونم کن اصلاااا مغزم کار نمی کنه شوهرم انتظار داره من مثل زنای 30 ساله و پخته باشم ولی من فقط 2 ...
مسولیت خرید خونه باهات نیس .الان سن خودتم بده چون تازه ازنوجوانی به جوانی منتقل شدی .منم 2سال پیش و فاصله بچه هام 1سال فقط دوتاپسر ویه شوهری که 360درجه عوض شدبعدبچه منم هم سن توبودم زیاد به خودت سخت نگیر غذات بپز هر جورشده وخودت مرتب باشی موهاتو شونه بزن ببربالا گره بزن زیادبه تمیزی خونه توجه نکن .ازشوهرت بخواه شب یا هروقت خونه اس موهاتو نوازش کن اینا
ولی بعد اینکه دومی اومد اولی خیلی بهتر شد ترجیه میدم پسرم با هم خونش بازی کنه تا غریبه و مهد
اگه نظر منو یخوای بهترین کارو کردی
من خودم اوایل طرفدار پروپا قرص تک فرزندی بودم ولی وقتی مشکلاتشون رو از نزیک دیدم فهمیدم آدم یا نباید بچه بیاره یا بچه نباید تک باشه الان برا شما سخته ولی اونا کلی باهم خاطره میسازن ک هر وقت یادش میفتن گریه اشون میگیره
هیچی چیزی بهتر از داشتن خواهر برادر نیست هیچی چیزی حتی بهترین امکانات حتی بهترین دوست
یا خدا بچه 3 ساله و روانپزشک چ دلی داری و شوهرت چجوری اجازه داد و اینکه شاید راهکار خوبی ست
نه اصلا نمیشه گفت وای چرا ببرم دکتر گناه داره و این حرفا این جور بچه ها بیش فعالی دارن خیلی باهوشن ولی بیش فعالی جلوی تمرکزشون و میگیره اگه الان مثل بچه های هم سنشون نباشن تو مدرسه خیلی به مشکل میخورن و اذیت میشن تو هم کلاسیهای دخترم خیلی هارو دیدم تو شرایط مشابه پسرم هم خوشون تو عذابن هم خانوادشون