2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 103 پست
می دونی چیزی ک آسون بدست بیاد قدرشو نمیدونیم اگه چندسال اداره مطب های این دکتر اون دکتر بودی مجبور ب ...

اینا ب کنار میدونم سخته بچه دار شدن ولی جمله اخرت نفهمیدم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دونم کن اصلاااا مغزم کار نمی کنه شوهرم انتظار داره من مثل زنای 30 ساله و پخته باشم ولی من فقط 2 ...

متولد ۷۷ باشی همسن منی . من ۲۶ سالمه متولد ۷۷ ما خودمونم پخته ایم اگر نبودیم صاحب دوتا بچه نبودیم

متوجه بشید بچه زندگی بد و بد تر میکنه و بخاطر بچه اول نباید بچه دوم بیارید اینکه بچتون افسرده میشه د ...

ولی بعد اینکه دومی اومد اولی خیلی بهتر شد ترجیه میدم پسرم با هم خونش بازی کنه تا غریبه و مهد

نمی دونم کن اصلاااا مغزم کار نمی کنه شوهرم انتظار داره من مثل زنای 30 ساله و پخته باشم ولی من فقط 2 ...

مسولیت خرید خونه باهات نیس .الان سن خودتم بده چون تازه ازنوجوانی به جوانی منتقل شدی .منم 2سال پیش و فاصله بچه هام 1سال فقط دوتاپسر ویه شوهری که 360درجه عوض شدبعدبچه منم هم سن توبودم زیاد به خودت سخت نگیر غذات بپز هر جورشده وخودت مرتب باشی موهاتو شونه بزن ببربالا گره بزن زیادبه تمیزی خونه توجه نکن .ازشوهرت بخواه شب یا هروقت خونه اس موهاتو نوازش کن اینا

بیشتر بچه اولیا خوب و مظلوم و آروم بچه دومی پرو و شلوغ و تخس منم دخترم بشدت خانم و مهربون پسرم شیطو ...

پسرتون فحش شنیده که میده.. اصلا جلوش حرف بد نزنید که یاد نگیرن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اینا ب کنار میدونم سخته بچه دار شدن ولی جمله اخرت نفهمیدم

میگم سختی هایی ک بقیه برای بچه داشتن کشیدن رو نکشیدی و قدر نعمتا رو نمیدونی طبییعیم هست آدم فقط وقتی قدرچیزیو میدونه ک براش خیلی سختی بکشه 

بچه داری هم سخته خیلی سخته ولی واقعا در حسرتش موندن و نیش کنایه اطرافیان خیلی سختتره خیلی سخت‌تر. 

مسولیت خرید خونه باهات نیس .الان سن خودتم بده چون تازه ازنوجوانی به جوانی منتقل شدی .منم 2سال پیش و ...

هر دوره ای سختی خودش داره بنظرم 

ولی موافقم با حرفاتون

ولی بعد اینکه دومی اومد اولی خیلی بهتر شد ترجیه میدم پسرم با هم خونش بازی کنه تا غریبه و مهد

اگه نظر منو یخوای بهترین کارو کردی 

من خودم اوایل طرفدار پروپا قرص تک فرزندی بودم ولی وقتی مشکلاتشون رو از نزیک دیدم فهمیدم آدم یا نباید بچه بیاره یا بچه نباید تک باشه الان برا شما سخته ولی اونا کلی باهم خاطره میسازن ک هر وقت یادش میفتن گریه اشون میگیره 

هیچی چیزی بهتر از داشتن خواهر برادر نیست هیچی چیزی حتی بهترین امکانات حتی بهترین دوست

یا خدا بچه 3 ساله و روانپزشک چ دلی داری و شوهرت چجوری اجازه داد و اینکه شاید راهکار خوبی ست

نه اصلا نمیشه گفت وای چرا ببرم دکتر گناه داره و این حرفا این جور بچه ها بیش فعالی دارن خیلی باهوشن ولی بیش فعالی جلوی تمرکزشون و میگیره اگه الان مثل بچه های هم سنشون نباشن تو مدرسه خیلی به مشکل میخورن و اذیت میشن تو هم کلاسیهای دخترم خیلی هارو دیدم تو شرایط مشابه پسرم هم خوشون تو عذابن هم خانوادشون 

اگه نظر منو یخوای بهترین کارو کردی من خودم اوایل طرفدار پروپا قرص تک فرزندی بودم ولی وقتی مشکلاتشون ...

بله دقیقا تک فرزندی خیلی بده من چن مورد تو فامیل دیدم باهاشون حرف