2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 103 پست
یکیش ک 16 ماهشه بزرگه 4 و نیم سالشه دوتاشم پسرن

بچه های منم اینجورین مال من هردو دخترن بزرگه ۴ سالشه کوچیکه ۱۵ ماهه هست بزرگه خیلی شلوغه کوچیکه ارومه. خونه ماهم جهنمه خیلی همه چی درب و داغونه ازوقتی دومی اومده. ولی بگم بین منو شوهرم اصلا فاصله نیفتاده هنوزم همو خیلی دوس داریم خداروشکر . میشه بگی چرا بین شما فاصله افتاده؟ تو بیشتر به بچه ها اهمیت میدی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئن باش بچه بیاد یه ذره هم باش توجه زن و مرد کم میشه و عشق شون مثل روزهای اول نمیشه

میگم که الان یدونه دوساله داریم و ۸ ساله ازدواج کردیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

متوجه بشید 

بچه زندگی بد و بد تر میکنه 

و بخاطر بچه اول نباید بچه دوم بیارید 

اینکه بچتون افسرده میشه دلیلش نداشتن خواهر و برادر نیستن و که بخواهید اینجوری توجیه کنید کلی بچه تک فرزند هست ک افسرده نیستن 

محیط گرفته خونه منفی بودنش ارتباطات ضعیف بچه با همسن و سال هاست نداشتن تفریح مناسب بچه رو افسرده میکنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
مطمئن باش بچه بیاد یه ذره هم باش توجه زن و مرد کم میشه و عشق شون مثل روزهای اول نمیشه

اره خیلی درسته من ک حس نکردم بعد از بچه دار شدن

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
هر جور ک صلاحه ولی زندگی با بچه هم شیرین هم خیییییلی سخت فقط سختش بزرگ کردنش از بارداری تا 5 سال

درسته منم نمیخواستم شوهرمم میگف هرچی تو بگی حالا ک یک سالونیمه ازدواج کردیم میبینم ی چی کمه ی بچه احتیاجمونه ولی متاسفانه اونم ناز میکنه نمیاد پدرسوخته (باردار نمیشم)

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
یکیش ک 16 ماهشه بزرگه 4 و نیم سالشه دوتاشم پسرن

بچه های منم اینجورین مال من هردو دخترن بزرگه ۴ سالشه کوچیکه ۱۵ ماهه هست بزرگه خیلی شلوغه کوچیکه ارومه. خونه ماهم جهنمه خیلی همه چی درب و داغونه ازوقتی دومی اومده. ولی بگم بین منو شوهرم اصلا فاصله نیفتاده هنوزم همو خیلی دوس داریم خداروشکر . میشه بگی چرا بین شما فاصله افتاده؟ تو بیشتر به بچه ها اهمیت میدی؟

بچه های منم اینجورین مال من هردو دخترن بزرگه ۴ سالشه کوچیکه ۱۵ ماهه هست بزرگه خیلی شلوغه کوچیکه اروم ...

نمی دونم کن  اصلاااا مغزم کار نمی کنه شوهرم انتظار داره من مثل زنای 30 ساله و پخته باشم ولی من فقط 23 سالمه

اره نمی دونم چرا پسر منم خیلی اذیت می کنه اندازه 3 تا بچه ازم کار می کشه

من بردمش دکتر روانپزشک دیگه داشتم از دست اذیتاش داغون میشدم الان خیلی خیلی بهتر شده ولی دارویی که داد اصلا بچرو گیج و منگ نمیکنه فقط خیلی نسبت به همه چی واکنش بد و بیش از حد هیجانی نشون نمیده نرمال شده 

دوتا دارم حتی یک ذره  هم بین منو همسرم فاصله نیوفتاده نمیگم اذیت نمیکنن چون دروغه خیلی هم اذیت میکنن ولی خدارو شکر همسرم همراهمه 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

می دونی چیزی ک آسون بدست بیاد قدرشو نمیدونیم اگه چندسال اداره مطب های این دکتر اون دکتر بودی مجبور بودی هزارتا آمپول بزنی وعمل کنی و لاپاراسکوپی بکنی و عکس رنگی بگیری و درنهایت بعد کلی نامیدی ivfبکنی و بازم معلوم نشه آخرش چی بشه 

هرجیم باردلرشد حسرت تمام وجودتو بگیره وهرشب ب خودت بوی مگه من چیم از بقیه کمتره 

اونوقت میفهمی خداوند چ نعمتی بهت داده سخت هست ولی خیلی شیرینه زندگی بدون بچه مخصوصا هرچی سنت بالاتر بره بره بره میفهمی زندگی چقدر پوچه

شمام احتمالا راحت باردار شدی و یک جمله از جمله های بابا رو نمیتونی درک کنی

من بردمش دکتر روانپزشک دیگه داشتم از دست اذیتاش داغون میشدم الان خیلی خیلی بهتر شده ولی دارویی که دا ...

یا خدا بچه 3 ساله و روانپزشک چ دلی داری و شوهرت چجوری اجازه داد و اینکه شاید راهکار خوبی ست