2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 118 پست

من نظر تجربه میگم امیدوارم کسی ناراحت نشه 

یه پارتنر داشتم کرمانشاهی بود فوق العاده کینه ای و قهر قهرو بود یعنی دائم درحال دلجویی بودم ، ۴ ماه باهم بودیم قصدمون جدی بود ولی کات کردم ، تازه تهشم برگشت گفت تو از اولم دنبال سرگرمی بودی و خرابی و فلان 

درحالی که دلایلم برای کات منطقی بود 

یه ذره لبخند رو لبش نبود انگار حقشو خورده بودم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
آره از همونامامان پسره قشنگ داشت سکته میکرد منو دید🤣حالا کجا منو دیده بود؟۱۹ سالگیم تو حلقه کتابخوا ...

عیب نداره مهم اینکه الان خوشبختی عزیزم ...وگرنه من به پسر عموم یه دختر نشون دادم گفتم ببین این و بگیر گفت قدش کوتاه نمیخوام😅  ...ولی خوب در کل قد سلیقه ای هست و قد کوتاه هم خوبی های خودشو داره

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفررررین.زدی توخال.من با چندتاشون که مرتبه ی اجتماعی و مالی خیلی پایینی نسبت به مثلا شخص من دارن بر ...

حتما یه چیز تو‌خودمون دیدم‌که خیلی ها رو ادم‌حساب نمیکنیم😎😎

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
مهم نیس وگرنه چراامنوپس زدن

گفتم عزیزم هرکسی رو نمیگیرن بیشتر سعی میکنن هم زبون بگیرن ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

❤ خدا حفظتون کنه

زنده باشین گلم 🥰🥰🥰

همین دیگ غریب نوازنیستن برعکس شمالیا

خوب برو عروس شمالیا شو😅

زیادی خودشیفته هستن نسبت ب قومیتای دیگ ب خصوص مرداشون انگارخدتی اعتمادب نفس هستن شماخودتون فارسی؟؟

خودشیفته نیستیم خودمون رو‌میشناسیم 

مردمی  که قدمت کفش هاش که خیلی ها بیشتره مطمئنن یه سری برتری ها داره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
من نظر تجربه میگم امیدوارم کسی ناراحت نشه یه پارتنر داشتم کرمانشاهی بود فوق العاده کینه ای و قهر قهر ...

منم همینطور صرفابرای سرگرمی و گذراندن تایم سمتم اومدن درآخرم بدون هیچ جواب و دلیلی منوترک کرد امیدوارم کارماپس بده زیادی ام ازخودمچکربود