2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 118 پست
نسل جدیدشون ک چندان ازدواجی نیستن احتمالاشمادهه شصتی هستی

نه اتفاقا ازدواجی هستن 😅...اطراف خودم هست ...فقط دست رو هرکسی نمیزارن!

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نامزد من کرد و سنی

من فارس و شیعه

جفتمون مذهبی نیستیم پس از این نظر مشکلی نداریم

از نظر پوشش خانواده اونها ازادترن

دست و دلباز و مهمون نوازن. غریبه ها رو دوست دارن علل الخصوص منو

مردهاشون خانواده دوستن اما غیرتی هم هستن که چون من خودم تمایلی به روابط ازاد ندارم از این نظرم باهم مشکلی نداریم

خانوماشون اکثرا قدبلندن و هیکلی هستن و سلیقه شون هم یه خانم با همین ویژگی هاست اما من ظریف و کوتاهم و اتفاقا نامزدم از همین تفاوتم خوشش اومده😇 امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبب یک طوری عجیبی بودن کل اندامشون معلوم بودبعداون پیجاهم بازبودن کلی آقاهم ت پیج بودن

عزیزم باز و پوشیده در همه قومیت ها وجود داره ...مهم اینکه تو با چه خانواده ای وصلت میکنی😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مادرم فارسه پدرم کرد فقط در همین حد بگم که روزی هزارررر بار میگیم غلط کردیم و بس....نمیگم بد هستن خوب و بد همه جا هست....اما اختلاف فرهنگ اذیت کننده اس فرهنگ خانوادگی و قومیتیشون با ما هم خوانی هیچ وقت نداشت....خوبن برای خودشون اصلاً عالین برای خودشون.

من اگه دخترام روزی بخوان با قومیت مخالف ازدواج کنن مخالفم چون واقعاً از نزدیک زجری که کشیدیم دیدم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

زن توپر و قد بلند !به خصوص قد بلند !

آره از همونا

مامان پسره قشنگ داشت سکته میکرد منو دید🤣

حالا کجا منو دیده بود؟۱۹ سالگیم تو حلقه کتابخوانی عضو بودم،این پسره هم مامانشو آورد اون روز که من که دارم تجربمو میگم ببینتم.

منم ریزم

بعد نه ریز عادی ها،قشنگ از اینا بودم که کاملا اندام دختربچه داشتم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نامزد من کرد و سنیمن فارس و شیعهجفتمون مذهبی نیستیم پس از این نظر مشکلی نداریماز نظر پوشش خانواده او ...

دقیقا مثلا ما عروس ترک داریم به حدی با هم خوبیم که اگه نگیم عروسمونه کسی باور نمیکنه😐

اینا بهانه اس وگرنه حس میکنم ظاهروچهره هم براشون مهم نیس

چرا عزیزم مهمه 

من خودم کوردم و خانوادم غیرتین اما اصلا مشکل حجاب و یا اینکه بهم گیر بدن و محدودم کنن ندارم درسته تعصبی هستن کوردها و رو ناموسشون حساسن اما غیرت الکی بخرج نمیدن و مردم مهربان و دلسوزی هستن😍❤خوب و بدم داریم اینکه بگم هممون خوبیم دور از منطق بنظر میرسه و اینجوریم نیس که فقد با خودمون میسازیم ما عروس فارس داریم ترک داریم ولی با اونا شاید خوبتر از هم زبون خودمون باشیم مهم ذات و تربیت اون خانواده اس😁😅

ببین اصلا طرف اهل هر شهری باشه ملاک خوبی واسه رابطه نیست شخصیت مهمه اون که انتخاب نکرده کجایی باشه خودشو بشناس وگرنه الان ۱۰۰ نفر بگن کوردا خوبن ممکنه یه کرد بد پیدا شه یا ۱۰۰ نفر بگن کردا بدن ممکنه یه کرد خیلی خوب پیدا شه