2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 118 پست
❌❌❌❌ من کوردم بچه ها ...رسم ما یکم فرق داره ....ما رسم سیسمونی و شب یلدا و عیدی و اینا اصلا نداریم ...

کورد کرمانشاه  چطور؟ رسم جهاز و سیسمونی و.‌.دارن؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کورد کرمانشاه چطور؟ رسم جهاز و سیسمونی و.‌.دارن؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما یه چیز تو‌خودمون دیدم‌که خیلی ها رو ادم‌حساب نمیکنیم😎😎

یعنی نظرتون بالاتر از نظر خدا و آفریدگارتون هست که میگه انسان ها همه در یک جایگاه قرار دارند؟؟ پس متاسفانه افکار کافرانه دارید و بهتره ادامه ندم...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر

منم اینطور شنیدم.‌حتی به دخترای خودشون هم چیزی ندادن. ولی از من انتظار صفر تا صد جهاز و سیسمونی و ...رو خواستن.‌یعنی عملا داماد با لباس زیرش اومد توخونه ی تکمیل شده.‌و جالبه اخرش هم مادرش گفت تو که چیزی نیوردی🤕 وسایل برقیم همه ال جی و سامسونگ 🫠

منم اینطور شنیدم.‌حتی به دخترای خودشون هم چیزی ندادن. ولی از من انتظار صفر تا صد جهاز و سیسمونی و .. ...

شوهرت رو از کجا اوردی😂😂 ببین ما که جهیزیه رو هم عروس میاره هم داماد ...رسم سیسمونی و اینا رو هم نداریم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مادرم فارسه پدرم کرد فقط در همین حد بگم که روزی هزارررر بار میگیم غلط کردیم و بس....نمیگم بد هستن خو ...

منم به همسرم گفتم دخترام رو به هیچ عنوان به اقوامتون نمیدم. چون خودم خیلی اذیت شدم.متاسفانه توجمع های خانوادگی به زبون میارن دخترات عروس ما هستند و میترسم از این لحاظ که اسمی بمونه سرشون

‌دخترام‌کوچیکن.۱۱ سالن😮‍💨

شوهرت رو از کجا اوردی😂😂 ببین ما که جهیزیه رو هم عروس میاره هم داماد ...رسم سیسمونی و اینا رو هم ند ...

عزیزم‌ عروسشون واسطه بود...پدر بنده هم زود کوتاه میاد قبول کرد.کل رسم ها به ضرر ما و به سود ایشون شد.‌خودش هم بارها اعتراف کرد نامرد😂😂

خبب یک طوری عجیبی بودن کل اندامشون معلوم بودبعداون پیجاهم بازبودن کلی آقاهم ت پیج بودن

اونا احتمالا کوردهای عراق هستند عزیز.کوردهای ایران اصلااا باز نمیپوشن.

عزیزم‌ عروسشون واسطه بود...پدر بنده هم زود کوتاه میاد قبول کرد.کل رسم ها به ضرر ما و به سود ایشون شد ...

عیب نداره قسمت شما این بوده😅

کردا بیش تر برای ازدواج تمایل به ازدواج فامیلی دارن.اکثر ازدواجاشون فامیلیه تا جایی که دیدم.ولی ما ف ...

وای ولی خیلی سخته با شهر دیگه

من تهرانم،همسرم مشهد

بعد خب واقعا سخته که خونوادش پیشمون نیستن

مثلا دلشون میخواس واسه دفاع همسرم همشون بیان،ولی خب مثلا خواهر کوچیکه رو نمیتونن بیارن

یا مثلا واسه سربازیش گرفتارم نمیدونم کجا برم وقتی میره آموزشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
منم به همسرم گفتم دخترام رو به هیچ عنوان به اقوامتون نمیدم. چون خودم خیلی اذیت شدم.متاسفانه توجمع ها ...

خدا حفظشون کنه.😍😍

نه بابا نمی مونه...دیگه جامعه عوض شده...بچه ها خودشون انتخاب می کنن.

از این حرفا تو خیلی فامیلا هست که اصلاً برعکس چیزی شده که فکر می کردن.

من خودم عمه ام دائم برای پسرش می گفت اما من سرنوشتم با اون یکی نبود پسر اون هنوز مجرده و من یه بار جدا شدم و بعد اونم که ازدواج کردم باز شوهرم غریبه اس و این دفعه حتی همشهریمم نبود.

بعد اون دائم فکر می کرد من عروس اون میشم و دعوا هم راه مینداخت تو خونه ی ما سر این حرفاش.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

خدا حفظشون کنه.😍😍نه بابا نمی مونه...دیگه جامعه عوض شده...بچه ها خودشون انتخاب می کنن.از این حرفا ت ...

خدا از زبونت بشنوه😘😘😘ممنون گلم. ببین خیلییی خونگرمن ها،خونگرمیشون عین ماست. ولی بازم بنظرم اختلاف فرهنگی بیداد میکنه🤕🫠

یعنی نظرتون بالاتر از نظر خدا و آفریدگارتون هست که میگه انسان ها همه در یک جایگاه قرار دارند؟؟ پس مت ...

بروبابا چی رو به چی ربط میدی😂😂

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.