خانومایی ک تابحال پارتنر،نامزدیادوست کرمانشاهی داشتین آیارابطه شماب سرانجام رسیده وبااون شخص ازدواج کردین یاب دلیل غریبه بودن و اختلافات فرهنگی مسیرتون وجداکردین؟؟ لطفابگین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آدمای مهمون نواز و شریفین،ولی برای ازدواج با خودشون سازگارندوست همسرم کرده،با یه دختر تو تهران نامزد ...
زن توپر و قد بلند !به خصوص قد بلند !
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
آفررررین.زدی توخال.من با چندتاشون که مرتبه ی اجتماعی و مالی خیلی پایینی نسبت به مثلا شخص من دارن برخورد داشتم.حتی اوناهم نگاهشون از بالا به پایین به من بود. کلا توفاز برتری هستند
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه بابا. شاید نصفشون خوشگل باشن .که اونم باب میل خیلی ها نیست .همه بور و سفید دوس ندارن
خیلیییی از پسرای ما سبزه و چشم ابرو مشکی اند او
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••