2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 118 پست
ببین من خودم کرمانشاهیم زیاد اونطوری باز نیستن ولی خوب گیر و اینا ندارن بستگی داره کورد کجا باشه

درسته.معمولی ن.گیر نیستن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفررررین.زدی توخال.من با چندتاشون که مرتبه ی اجتماعی و مالی خیلی پایینی نسبت به مثلا شخص من دارن بر ...

زیادی خودشیفته هستن نسبت ب قومیتای دیگ ب خصوص مرداشون انگارخدتی اعتمادب نفس هستن شماخودتون فارسی؟؟

اصلن تصوراتم بهم ریخت ب خصوص ت مجازی واینستاگرام حالت اروپایی طوردارن

عزیزم همه کوردها که پوشش آزادی ندارن ... همین خود من پوشیده هستم ...هم پوشیده دارن هم باز 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم اصلن شخصیتشون ونمیپسندم نگاه بالاب پایین داره

خوب عزیزم کرمانشاه یه شهر خیلی بزرگ هست تو نمیتونی با دیدن چند مدل ادم همه شون رو قضاوت کنی!

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

آفررررین.زدی توخال.من با چندتاشون که مرتبه ی اجتماعی و مالی خیلی پایینی نسبت به مثلا شخص من دارن بر ...

نه فقط نسبت به من...نسبت به غیر خودشون کلا فاز برتری دارن و منم منم زیاد میکننن این خانواده ی همسر من

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
زیادی خودشیفته هستن نسبت ب قومیتای دیگ ب خصوص مرداشون انگارخدتی اعتمادب نفس هستن شماخودتون فارسی؟؟

من فارسم و متاسفانه ادم خاکی.بلد نیستم خودمو بگیرم و ضربه ی زیادی از این لحاظ خوردم.

پس چرا اطراف من همچین چیزی وجود نداره؟؟؟ پس چرا من تاحالا ندیدم همچين چیزی؟؟ پس چرا ما عروس لر و ترک داریم مثل خواهریم با هم؟؟ حرفای شما با دیده های من کورد بشدت در تناقض هست....شما با دیدن چند نفر نمیتونی یه قومیت رو قضاوت کنی...مگر اینکه خدای تکرده همشون رو امتحان کرده باشی!

خیلیییی از پسرای ما سبزه و چشم ابرو مشکی اند او

بله درسته‌.همسر خودمم بور نیست.سفید با چشم وابروی مشکی و پُررر هست.چشماش خیلییی قشنگه لعنتی😂

بله درسته‌.همسر خودمم بور نیست.سفید با چشم وابروی مشکی و پُررر هست.چشماش خیلییی قشنگه لعنتی😂

خدا براتون حفظش کنه 🥰

نه فقط نسبت به من...نسبت به غیر خودشون کلا فاز برتری دارن و منم منم زیاد میکننن این خانواده ی همسر م ...

نسل جدیدشون ک چندان ازدواجی نیستن احتمالاشمادهه شصتی هستی

بعله من پیجای زیباییشون دیدم زیادی بازوراحت بود

خوب عزیزم فقط کوردا هستن که لباس باز میپوشن؟؟بقیه قومیت ها عبا میپوشنن با نقاب و پوشیه؟؟؟

خوب عزیزم فقط کوردا هستن که لباس باز میپوشن؟؟بقیه قومیت ها عبا میپوشنن با نقاب و پوشیه؟؟؟

خبب یک طوری عجیبی بودن کل اندامشون معلوم بودبعداون پیجاهم بازبودن کلی آقاهم ت پیج بودن