2777
2789
عنوان

چرا همه تاپیک ها راجب شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست

خب وقتی اوضاع اکیه تاپیک بزنیم چی بگیم؟ خوبه دیگه. اونی میاد درددل میکنه که مشکلی داره. مثل اینه بگی چرا هرکی میاد بیمارستان مریضه!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم برای خدا شرط نذاری که فلان شوهر باشه اینجوری باشه. فقط به خودش بسپرید و خوب بخوای. من خداروشک ...

منم یبارر شرط گذاشتم رفتم باهاش تو رابطه گفتم غلط کردم دیگه شرط نمیذارم خدا خودش می‌دونه چی بهتر 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
خب وقتی اوضاع اکیه تاپیک بزنیم چی بگیم؟ خوبه دیگه. اونی میاد درددل میکنه که مشکلی داره. مثل اینه بگی ...

چقدر پروفت عسلهه

خوب اینی که میگه مادرشوهرم رو دوست ندارم دو روز بعد میگه دوسش دارم من بیشتر نگران خودشم موقع عصبانیت هر چی میگن بعد نطرشون عوض میشه 

ما ازدواج کردیم خداروشگر چیزی عوض نشده بهترم شده باید ببینی طفت کیه ذاتش جیه خانوادش جطورین اینا مه ...

ولی خدایی مرد ها خیلی عوض شدن این دوره الان بابای خودم عالی بود هر چی سنش بالاتر میره وحشتناک میشه دیگه حتی نمیشه جلوش خندید😐

مردا فقط اولش خوبن بعدا کم‌کم خودشونو نشون‌میدن

اره دقیقا همینطوریه که میگی خداازشون نگذره باعث شدن من که مجردم دیگه مثل قبل شوق ازدواج و عروسی نداشته باشم 

چون انتخاب ها اشتباه تو هوا هستن بعضی از کسایی که میخان ازدواج کنن بدی های طرف رو نمیبینن دو روز بعد ...

ولی وقتی قول الکی میدن که بعد ازدواج اوکی میشم دختر گول میخوره مگر اینکه خیلی محکم و جاافتاده باشه به اون مرد اعتماد نکنه

چقدر پروفت عسلههخوب اینی که میگه مادرشوهرم رو دوست ندارم دو روز بعد میگه دوسش دارم من بیشتر نگران خو ...

اونا رو نمیدونم

من در جواب عنوانت گفتم که پرسیدی چرا همه بد میگن. میگم خب اونی که مشکل نداره اصلا چیزی نمیگه. مثلا من میام بگم آی ملت شوهرم یه ترکیبی از یوسف و شاهزاده سوئیسه که چی. دل ملتو بسوزونم یا بهم ثابت کنن نیست😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اونا رو نمیدونممن در جواب عنوانت گفتم که پرسیدی چرا همه بد میگن. میگم خب اونی که مشکل نداره اصلا چیز ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عالیییی بود مردم از خندهه