2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 124 پست
دست بزن داره ؟

ن باباروسشم دارمانمیگم ندارم واقعا

ولی مثلاخیلی بددله من خودم پرستارم

یعنی توبیمارستان بایکی ازهمکارای مردم بخندم یایچیزعادی بگم زودمنومیبنده به پیام چیه میخندی چته یارونمک دون خورده ازاین حرفا

یامیرم باشگاه یماددنبالم ازاول بدق بوق میکنه که همه بفهمن من شوهردارم😐نمیدونم چشه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اخ عزیزم امان ازین چیزا ک گفتنی نیس و میمونه دلت و گاهی وقتاازچشت میریزن💔

اره واقعا🥲🥲

ارزوم این بودشوهرم متعهدباشه 

واقعامتعهده شغلش خوبه خیلی جدیه بابقیه 

ولی خب زورم زیادمیگه🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن باباروسشم دارمانمیگم ندارم واقعاولی مثلاخیلی بددله من خودم پرستارمیعنی توبیمارستان بایکی ازهمکارای ...

دوستت داره روت حساسه مراعاتشو بکن خب .

دل من که خونه بخاطر کارا و رفتارای شوهرم دفعه اولشم نیست پیرم کرده بخدا ،چه غلطی کردم زن این شدم حیف من حیف اگه ببینیم هیچی کم ندارم ..

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
دوستت داره روت حساسه مراعاتشو بکن خب .دل من که خونه بخاطر کارا و رفتارای شوهرم دفعه اولشم نیست پیرم ...

چراچیکارمیکنه نامرد؟

ببین چقدرحساس؟ابروم رفته جلوهمه🥲

واقعابددله یبارلباسموتوتنم پاره کردازعروسی اومدیم گف دیگه نپوشیشا منم سکوت کردم🥲

یبارم یکی ازهمکاراگف ساعتت چ قشنگه اقابود رفتیم خونه مچموپیچوند🥲🥲🥲گف همین دستت بود؟گفتم چته گریه ام گرف گف اره گریه کن تاسری بعد اینطورنکنی

اره واقعا🥲🥲ارزوم این بودشوهرم متعهدباشه واقعامتعهده شغلش خوبه خیلی جدیه بابقیه ولی خب زورم زیادمیگ ...

چقد شبیه شوهره منه...شوهره منم بیمارستانه،میدونی باهمه صمیمی میشه خیلیییم دوسم داره ها خدایی همه کارمیکنه فردا جشن میگیره بزور میگه میخام جشن بگیرم خوش باشی.اما خیلی زور گوعه حق ندارم ی کلمه حرف بزنم هرجی گف باید سوس باشم وگرنه بحثمون میشه.زود برمیخوره بهش تا میگم اینکارو نکن عصبی میشه دروقتای دیگ ارومه شوخ طبعه خوبه اما کافیه ی حرفی بزنی براش اوف...و اینکه خیلی اجتماعیه چ مرد چ زن صمیمی میشه بدم میاد.اونجا باهمکاراش راحته.خیانت نداشته ونمیکنع ولی خب خانوادگی اینجوری خواهرشم خیلی اجتماعیه با مردا صمیمی میشه منم بدم میاد....چن سالته شغلت چیه

من نمی تونم از بچم دفاع نکنم دختره لطیفه از صبح بیدار شده عصبیه اخرم با گریه رفت مدرسه هرچقدرم محبت ...

بهترین کار کردی ولی با همسرت حرف بزن بگو دختر بچه ست معلوم نیست چند وقت دیگه با کی ازدواج کنه طرف چجور ادمی باشه یاتا کی مگه زنده ایم و همو میبینم اشک بریز بگو منو بزن ولی واسه اون پدر باش بزار همیشه پشتش به تو گرم باشه

چراچیکارمیکنه نامرد؟ببین چقدرحساس؟ابروم رفته جلوهمه🥲واقعابددله یبارلباسموتوتنم پاره کردازعروسی اومد ...

اخلاق نداره محبت نمیکنه دخترمم اذیت میکنه بهش حمله میکنه نمیگه بابااون بچه اس چشم امیدش پدر و مادرشن وقتی پدرت بهت حمله کنه بزنتت چی می مونه از آدم ؟ خودم خیلی بهش محبت میکنم دخترمو میگم ولی یه درصدم خشونت و بی محبتیه باباش جبران نمیشه

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
درکت میکنمشوهر من فقط یبار میخواست پسرمونو تو اتاق کنه درو ببنده، پسرم ترسیده بود ولی من خاک برسر از ...

جلوی بچه هیچوقت چیزی به باباش نگو...اینجور تنبیهات گاهی لازمه ولی مورد استارتر کتک زدن بوده، اونجا مادر حتما باید دخالت کنه ولی شما خوب کاری کردی چیزی نگفتی، الان اگه حرفی بزنی بزرگتر بشه از پدرش حساب نمیبره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
بهترین کار کردی ولی با همسرت حرف بزن بگو دختر بچه ست معلوم نیست چند وقت دیگه با کی ازدواج کنه طرف چج ...

الهی بمیرم بچم دیشب گفت مامانمو نزن 💔

بعد رفتم تو اتاق میگه من مادر بیشتر لازم دارم تا پدر ..

هیچ جوره دلش به باباش گرم نیست 

جلوی بچه هیچوقت چیزی به باباش نگو...اینجور تنبیهات گاهی لازمه ولی مورد استارتر کتک زدن بوده، اونجا م ...

وای این اینقدر پرروئه میگه من هر غلطی کردم تو جلو بچه چیزی نگو پررو نشه !!!! آره بزارم بزنیش 

خودش تو باغ وحش بزرگ شده فکر میکنه این روش تربیتیه روانی

به نظرم توبایدخیلی خیلی شنگول باشی بعدکتک خوردن بیایی اینجا تاپیک بزنی خوش بحالت. من بجای شوهرت بودم ...

شنگول ؟؟؟ دعا میکنم هیچ وقت حالم پیش نیاد واست 

این قضیه مال دیشبه ظهر بچم با گریه رفت دیدم کسیو ندارم اینجا با چندتا خانم حرف بزنم آروم میشم ..

چقد شبیه شوهره منه...شوهره منم بیمارستانه،میدونی باهمه صمیمی میشه خیلیییم دوسم داره ها خدایی همه کار ...

ببین بین کادردرمان اصلاصمیمی شدن کاملامنطقیه وعادی من خودم پرستارم همه باهم خوبن شوهرم که توبیمارستان باهمه مث برج زهرمانه بهم میگن دکتراصلابلده بخنده چقدرجدی وخشن

بعددوسداره منم مث خودش باشم خب لامصب مگه میشه گوزو 

اصلاهمکارام ازم قراری شدن تایچی میخوان بگن شوهرم ردمیشه میگن وای  یادمون نبود توخانوم اقای دکتررررری تیکه میندازن 

هیچ بیمارستانیم حق ندارم کارکنم جزاونجاکه خودش هس

تونامزدی عقدفک میکردم غیرتیه خوشم میومدالان واقعاعاصی شدم🥲🥲🥲