2777
2789
عنوان

کدوم رفتار خانوادتون باعث شد شما از یچیز عقده داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست

خب، اونموقع خونوادم اصلا نمیدونستن کنکور چیه و اهمیت نمیدادن

منم بهشون میگفتم فلان کلاس هست و ... جدی نمیگرفتن و منم ثبتنام نمیکردم حتی کتاب تستام قدیمی بودن و دست دوم بدرد چاپ ۹۸_۹۹ اینا بودن درحالیکه من کنکوریِ ۱۴۰۲ بودم. 

ولی الان خواهرم از همین الان که کلاس ششمه کلی پول کتاب تستا و کلاس آمادگی تیزهوشانش شده😂

حالا درسته من دانشگاه آزاد درس میخونم و پول دانشگاهمو میدن ولی اونجا اوضاعم سخته مخصوصا که خجالت میکشم از بابام پول بخوام😂 

به خواهرم حسادت نمیکنما اتفاقا خوشحال میشم اگه موفق بشه چشم حسودارو درمیاره فقط حس دلشکستگی دارم یکم

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین من ک دلم طلاق میخواد ولی حمایتی ندارم با اینکه بابام دسنش ب دهنش میرسه

هیچوقت من دخترمو کاری نمیکنم ک تو شرایط من باشه 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
من.از وقتی ک عقد کردم.پدرومادرم پسردوست و فرق میزارن.ینی توی مجردی هم میفهموندن ک برام ارزش قایل نیس ...

بخدا همینطوره..وقتی خانواده ی ادم اینطور ارزش قائل نیستن برای ادم چ توقعی از بقیه میره

خب، اونموقع خونوادم اصلا نمیدونستن کنکور چیه و اهمیت نمیدادنمنم بهشون میگفتم فلان کلاس هست و ... جدی ...

میدونم چی میگی..مامانم در اومده میگه خیلی زشته ک ب خواهرت حسادت میکنی در حالی ک من حسادت نمیکنم واقعا..فقط قلبم شکسته از اینکه مسائل و مشکلات اون براشون خیلی مهمتره..درسش براشون خیلی مهمتره..دو سه تا کلاس ثبتنامش کردن..و هر چیزی هم بگه تقریبا سعی میکنن براش فراهم کنن..من بیشتر کمبود کشیدم

میدونم چی میگی..مامانم در اومده میگه خیلی زشته ک ب خواهرت حسادت میکنی در حالی ک من حسادت نمیکنم واقع ...

دقیقا

بعدش سرزنشمون میکنن که چرا به خواهرت مسادت میکنی😑

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•