2777
2789

وای سرمای خشکی هست 

ادم نمیتونه بره بیرون الانم امتحان داریم باید تو سرما حیاط مدرسع بمونیم تا بریم داخل واییی

عاشق سرمام با این حال هر لحظه میگم الانه برف بیاد😂🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری؟

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
من سال اخرم تموم شه بره این کنکور لنتی هم داغون شدم

قدر این دوران رو بدون وقتی از مرحله مدرسه میگذری وارد دانشگاه میشی یهو احساس میکنی بزرگ میشی مشکلات و دغدغه هات چندین برابر میشن این دوران حس خوبی دارن 🥲