2777
2789

نمیدونم چکار کنم اینقدر خسته و درموندم همش حسرت مادراییو میخورم که این مشکلاتو ندارن دیشب تا صبح کابوس دیدم 

یک ماه پیش معلمش گفت حواسپرتی و عدم تمرکز داره 

میبرمش هفته ای دوبار جلسه خصوصی هم مشاورس هم یادش میدن اونجا میگن هیچ مشکلی نداره نه هوشش مشکل داره یکم عدم تمرکز داره که برای بچه کلاس اول طبیعیه و هنوز به کلاس نرسیدن عقب ترن 

ولی معلمش فکر میکنه خنگ ترین و ضعیف ترین بچس 

دخترم تو کلاس استرس میگیره هیچی نمیتونه جواب بره ولی تو خونه نمیگم عالیه بد نیست 

الانم معلم گفته سه روز میخوام ارزشیابی بگیرم و میدونم دخترم صفره صفر میشع چون هم دستش کنده هم معلمش من نمیدونم چه جوری سوالارو میخونه اصلا متوجه نمیشه چی میگه 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیش فعالی نداره؟

میگن نداره 

خیلی ارومه و اینو بگم خیلی کنده تو همه کاری

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

وقتی به سطح ارزشیابی میرسن یعنی خودشون میتونن بخونن دیگه چرا باید معلم براش بخونه

کلاس اوله هنوز خیلی نشانه ها را یاد نگرفتن

برای بعضی کلاس اولی ها طبیعیه نیاز به تمرین و تکرار بیشتری دارند اختلال یادگیری نداره ؟

احتمالا داره اول که هیچی یاد نمیگرفت الان خوبه  عدم تمرکز و حواسپرتی داره

بردی مرکز اختلالات

بله

میگن نداره خیلی ارومه و اینو بگم خیلی کنده تو همه کاری

پس همون جلسه مشاوره و روانشناس لازمه براش.درست میشه غصه نخور امسال نشد سال دیگه ،دنیا به آخر نرسیده ک 

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^