2777
2789
عنوان

دخترم ارزشیابی ترم اول داره و مطمینم هیچی نمینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 134 پست
چقد معلمش عوضیع نامه بگیر واسه مدیر مدرسه

با مدیر صحبت کردم گفت معلمش جوونه و خام بهش هیچی نگو

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

اسی باورمیکنی همه ی لچه هااین مشکلاتو دارن؟فکر میکنی فقط دخترتواینجچره برااهمین استرس میگیری 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز من کاملااا طبیعیه پسر من کلی از کلمات و جا میندازه مثلا پریسا رو مینویسه پرسا اینا هنوز خیلی کو ...

بخدا اونقدر کاردستی های جالبی درست میکنه یا برای کارای خونه ایده میده یا میره با پدرش بیرون چیزای جالب برمیداره از فروشگاه میگم خیلی باهوشه ولی موقع درس میگم نکنه این هوشش مشکل داره، همیشه تو بازیا نقش معلم داره بخوبی جو بچه ها رو کنترل میکنه عین یه آدم بزرگ ولی املاش....

امیدوارم سال دیگه درست بشه آخه این طفلی نیمه اولی هم هست

😐😐خود دانی

والله اصرار داری باشه 

دختر من تحت نظر  فوق تخصص مغزواعصاب و همچنین مرکز کاردرمانیه چند ساله 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

معلم کلاس دوم دخترم روز اول ۱۳تا غلط داشت بهش گفته بود آفرین دخترم تلاشت خوب بود و بعد الان هیچ تا غلط نداره اگه این معلم دخترشما بالاسرش بود الان دخترمن رفوزه بود معلمه مشکل داره معاوم نیست تخلاقش چه جوریه که بچه میترسه 

عزیزم مدرسه یا کلاس بچرو عوض کن

فعلا نمیشه شرایط جابهجا شدنو ندارم 

خب اگه بچه شما بیش فعالی همراه با کمبود توجه داره یه سری مراکز هست ببرید یه تمرین‌هایی برای افزایش د ...

بنظرم دخترشون چندسال دچار سانحه شدن..وبه همون علت  تاخیر داره..

پارسا پسرمامان😍
دختر من مثلا میاد بنویسه دبستان ازاده معلم ده تا کلمه دیگم گفته

اتفاقا منم بنظرم معلم های جدید املای بچه ها رو تند میگن 

قشنگ یادمه معلم اول ما املا رو جوری میگفت کل کلاس بنویسن بعد میرفت سراغ بعدی 

🫤😂منم همینطوری بودم مامانم واسه مدیر و معلم هر دفعه میوه و گردو باغ می‌برد و کادو روز معلم که معلم نمرم خوب میزد ولی به مرور زمان درست میشه 

منم کلاس اول معلم میگفت از تصویر چی میبینی عکس بابا بود میگفتم پدر 🫤😂😂💔

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
بخدا اونقدر کاردستی های جالبی درست میکنه یا برای کارای خونه ایده میده یا میره با پدرش بیرون چیزای جا ...

عزیزم 🥰🥰

اینا که مشکل نیست اینا همه طبیعیه تازه پسر من پیش دبستانی هم نرفته  

پسر من تو کلاسشون یه پسر نازی هست که لکنت داره و اوایل میگفت مامان اصلا املا بلد نیست بنویسه و اصلا درس نمیخونه

اما معلمشون این بچرو انقدررر قشنگ کشیده بالا اصلا این بچه با اوایل مدرسه ها قابل قیاس نیست 

معلم خیلی مهم 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مشکل از دخترت نیست 

پسر من الان کلاس سومه از ۴،۵ سالگی خودش یهو شروع به خوندن کرد بدون ذره ای آموزش درساش عالیه خداروشکر ولی بازم دستش کنده موقع نوشتن یعنی خودم دق می‌کنم هی میگم تند تر بنویس یکم از طرفی یکم حساسه رو‌خطش یواش یواش مینویسه که خوش خط باشه نوشته هاش و دلیل کند نوشتن هم همینه و اینکه پارسال دستش شکست یکم که فشار میاره و کار میکشه از دستش درد می‌گیره 

تو هم حتما دقت کنی میفهمی یه دلیلی داره مطمئن باش هیچ چیز مهمی نیست  

دخترت هنوز خیلی کوچولوعه 

راستی میتونی تمرین های دست ورزی انجام بدی باهاش مثل گل بازی و خمیر ‌و تمرین های که تو نت هست

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰